Cunit diu prou als múltiples atropellaments a la C-31 i convoca una manifestació per protestar

En els últims tres mesos hi ha hagut quatre atropellaments a la C-31

Els ciutadans de Cunit sortiran al carrer el pròxim dissabte 29 de febrer per protestar pels múltiples atropellaments que hi ha hagut els últims mesos a la C-31 al seu pas pel municipi. La convocatòria ha estat impulsada per una veïna del municipi, Jennifer Sánchez, que va veure com la seva filla de setze anys era una de les que van patir un dels atropellaments, concretament el passat 5 de novembre.

 

Sánchez va decidir fer aquesta manifestació perquè els veïns del municipi es facin sentir, i va parlar amb els responsables polítics de l'Ajuntament de Cunit, que se sumaran a la protesta. Aquesta començarà a les onze del matí a la mateixa C-31, al límit entre Cunit i Segur de Calafell. D'allà, la comitiva avançarà per la via interurbana fent una marxa lenta, que finalitzarà al davant de l'Ajuntament. 

 

Quatre atropellaments en tres mesos

«Des que el passat novembre van atropellar la meva filla, hi ha hagut tres atropellaments més a la C-31, tots en passos de vianants», apunta Jennifer Sánchez en declaracions a TarragonaDigital. Després de la seva filla, una jove de vint anys va ser atropellada a principis del mes de gener, mentre que pocs dies després la víctima va ser un noi que anava cap a l'institut. L'últim cas va tenir lloc el passat divendres 7 de febrer, quan una dona va patir una fractura de cama i braç.

 

Tots els casos han tingut lloc en passos de vianants. Amb el projecte de remodelació de la C-31 sense data d'inici —i amb un retard de més de dos anys— els convocants demanen que la Generalitat prengui mesures provisionals per evitar més atropellaments, com ara que millorin la il·luminació, pintin els passos de vianants o posin algun ressalt provisional a la calçada. Segons Sánchez, durant tot el passat any 2019 hi va haver dotze atropellaments i nou accidents més en aquesta via al seu pas per Cunit.