Crida i cerca per a l'assassí del Port Olímpic de Barcelona

El còmplice de l'apunyalament mortal es troba en presó preventiva després d'haver-se entregat als Mossos d'Esquadra
Els dos implicats en l'homicidi del Port Olímpic ja han estat identificats | Twitter

La jutge que investiga l'apunyalament mortal d'una jove en una cocteleria del Port Olímpic de Barcelona ha dictat una ordre de crida i cerca de l'autor material de l'agressió, el còmplice del qual es troba en presó preventiva després d'haver-se entregat ahir als Mossos d'Esquadra. Segons han informat fonts jurídiques, la titular del jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona té identificat al presumpte autor material del crim, que va tenir lloc el passat 4 de setembre, i ha ordenat a la policia la seva detenció immediata.

En un primer moment, doncs, diverses fonts asseguraven que l'home que s'havia entregat aquest dijous era l'assassió, però  es tracta de l'altre jove que l'acompanyava i que ha ingressat en presó  provisional. La magistrada considera coautor del crim. L'apunyalament va ocórrer després que els dos joves intentessin robar presumptament a la víctima les seves pertinences, entre elles el seu telèfon mòbil, en una cocteleria del Port Olímpic de Barcelona.

Tant l'agressor com el seu acompanyant, tots dos majors d'edat i de nacionalitat espanyola, van aconseguir esquivar els Mossos d'Esquadra des que van fugir la matinada en la que van cometre l'apunyalament, encara que van ser identificats gràcies a les càmeres de seguretat de l'establiment.

Apunyalaments després de robar el telèfon de la víctima

Els fets van ocórrer al voltant de les tres de la matinada a l'interior de la cocteleria Smar del Port Olímpic, en el districte de Sant Martí, quan la víctima, de 26 anys i veïna del Vendrell (Tarragona), es va adonar que dues persones intentaven robar-li i va avisar al vigilant de l'establiment.

L'agent de seguretat va aconseguir recuperar el telèfon de la jove, després de la qual cosa es va proposar expulsar el local als suposats lladres. Segons el que van relatar diversos testimonis, en aquest moment un dels homes va treure una navalla i va apunyalar al vigilant en l'estómac i a la jove en el pit. La dona va ser evacuada en estat crític a l'Hospital del Mar, però va morir poc després d'arribar, mentre que el vigilant va sofrir ferides de diversa consideració.

També et pot interessar...

"L'Arboç comença el nou curs escolar amb més de 2.500 alumnes" "🚨 Roba un cotxe al Vendrell i l'enxampen un mes després dins del vehicle"