L'Enramada 2019 de l'Arboç arriba amb moltes novetats.

La cuinera Monste Estruch inaugurarà l'Enramada de l'Arboç

La setena edició de la mostra presenta un bon nombre de novetats

L'Arboç ja ho té tot a punt per a la setena mostra de l'Enramada, que se celebra els dies 25 i 26 d'octubre a la plaça de Catalunya. L'Ajuntament ha donat a conèixer el programa complet de l'esdeveniment, que s'obre aquest divendres a les vuit del vespre amb la inauguració que farà la cuinera Montse Estruch, amb la xerrada 'Sensacions Mediterrànies'. El mateix divendres el xef del restaurant El Vell Papiol de Calafell, David Vernet, farà una demostració de cuina amb la recepta experimental 'Coca Enramada del Penedès Marítim'. 

La mostra seguirà programant activitats durant tot el dissabte. Una de les novetats d'enguany és la caminada que es farà a primera d'hora entre l'Arboç i Llorenç del Penedès, per visitar la Cooperativa Agrícola d'aquest municipi. Una altra novetat serà el tast d'oli d'oliva que es farà el dissabte a les 12.15 hores, dirigit pel fundador de Torclum, Jordi Pascual Soler. El tast vol introduir els assistents en el món de les propietats organolèptiques de l'oli d'oliva, i es donaran consells sobre la seva conservació òptima i la seva versatilitat a la cuina. Les inscripcions es poden fer enviant el nom, el telèfon i el nombre de places reservades al mail turisme@arbocenc.cat.

Tallers, 'show cookings' i concerts

L'Enramada 2019 presenta més novetats encara, com el taller de tapes biosaludables que farà la cuinera Mary Ruiz a les 13.15 hores, que anirà dirigit a les persones que estan sensibilitzades amb una dieta saludable, així com als més petits. Amb el preu de la inscripció al taller s'inclou de regal un davantal solidari a favor de les Associacions de malalts de ronyó Ader i Alcer. El dissabte a la tarda serà el moment dels 'show cookings', començant amb el que faran els xefs Joel Molina del Barretet, i Jordi Martínez, del restaurant Coll de Nulles.

Després, les demostracions aniran a càrrec del forner artesà Luis Montes, de l’Artesà de Calafell, i del xef executiu d'ascendència argentina del restaurant Santo Porcello de Barcelona, Aníbal Bonino. Durant els dos dies de la mostra també es podrà gaudir d'actuacions musicals com les de Nerea Bassart Trio, Anna & Ignasi, o Rosa Maria Inglada. Al final es farà el gran sorteig de productes amb el qual es clourà aquesta edició. L'Enramada està organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.


Comentaris