Cunit ja té a punt la cursa Sant Silvestre per acomiadar l'any

Hi ha la modalitat de cinc quilòmetres i les curses infantils
Imatge d'arxiu d'una cursa Sant Silvestre. | Redacció
 

Cunit acomiadarà l'any 2019 amb la tradicional cursa de Sant Silvestre, que se celebrarà el dimarts 31 de desembre. El complex esportiu Els Jocs serà la zona que acollirà la concentració dels participants, a partir d'un quart de sis de la tarda. L'objectiu d'aquesta cursa és, com sempre, passar una bona estona per acomiadar l'any, amb un esdeveniment en el qual hi poden prendre part grans i petits, esportistes i menys esportistes.  

Enguany, la Sant Silvestre de Cunit tindrà una única modalitat de cinc quilòmetres, a més de les curses infantils de la Menuda Sant Silvestre. Les categories seran la Local Sènior (nascuts fins al 1985), Veterà 1 (nascuts del 1975 al 1984), Veterà 2 (nascuts del 1965 al 1974), Veterà 3 (nascuts del 1955 al 1964) i Màster (nascuts abans del 1955. Hi haurà premis per als tres primers classificats, tant masculins com femenins. En les categories infantils, tots els participants tindran medalles de participació. Una altra cursa Sant Silvestre és la que fan conjuntament l'Arboç i Banyeres del Penedès.

Noves contractacions del programa Trefo

L'Ajuntament de Cunit, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, ha impulsat de nou el programa Treball i Formació, mitjançant el qual es poden contractar persones en situació d'atur perquè facin tasques al consistori. A Cunit s'han contractat sis persones, després d'un procés de selecció que va dur a terme l'Oficina de Treball. Ja han començat a treballar aquest passat 16 de desembre.

Els perfils contractats són una zeladora d'equipaments municipals, un coordinador de mesures penals, un auxiliar de biblioteca, i tres peons per fer tasques forestals i de jardineria. Els tres primers tenen un contracte de dotze mesos, mentre que els tres peons tenen un contracte per sis mesos. L'Ajuntament del Vendrell també ha contractat 32 persones en el marc d'aquest programa, moltes de les quals faran tasques de neteja i desbrossament a la via pública.

"Cinc anys oferint menjadors socials per alumnes amb risc d'exclusió al Vendrell" "La Bisbal del Penedès preveu destinar 170.000 euros a subvencions el 2020"