Cunit estrena lletres amb el nom del municipi al tram nou del Passeig Marítim

Pretenen ser un reclam turístic | Són el mateix tipus de lletra que les que ja estan a les dues rotondes d’entrada a Cunit
L’Ajuntament de Cunit ha instal·lat unes noves lletres amb el nom del municipi | cedida

L’Ajuntament de Cunit ha instal·lat unes noves lletres amb el nom del municipi, ubicades al tram nou del Passeig Marítim. De fet, són el mateix tipus de lletra que les que ja estan a les dues rotondes d’entrada a Cunit, tant entrant per Cubelles com des de Segur de Calafell. Les lletres, en majúscula, estan decorades amb banderes de diversos països el món. Amb aquestes noves lletres, l’espai es converteix en un indret ideal perquè els visitants puguin fer-se fotos de record i, d’aquesta manera, promocionar el municipi.

Amb aquesta mateixa línia, la regidoria de Turisme i Patrimoni ha dissenyat uns adhesius de reclam turístic. Els adhesius es poden trobar a l’Oficina de Turisme de Cunit, al carrer de Francesc Macià número 3, justament on comença el nou tram del Passeig Marítim, finalitzat fa poc més d’un any.

Més notícies

"📅AGENDA: Torna la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç el 14 i 15 de desembre" "🔴Un home clava una puntada a la boca de la seva dona i li trenca una dent al Vendrell"