Un acte a la biblioteca de Cunit.

Cunit farà un homenatge a Marisa Ibáñez, impulsora de la biblioteca municipal

La que va ser directora de l'equipament durant 30 anys va morir el passat mes de maig

L'Ajuntament de Cunit ha anunciat que retrà homenatge a Marisa Ibáñez, que va ser directora de la Biblioteca municipal durant 30 anys, amb un acte el pròxim 5 de setembre. Ibáñez, que va morir el passat 30 de maig, va ser qui va posar en marxa la biblioteca l'any 1989 a l'edifici del Casal Municipal, lloc on es va ubicar l'equipament fins al 2008, quan es va construir l'actual biblioteca.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Des del consistori creuen que cal retre un homenatge a Ibáñez «pel seu compromís social amb la democratització de la cultura». Tal com ha apuntat la regidora de Cultura de Cunit, Montse Cámara, Ibáñez «sempre formarà part de la història de la cultura de Cunit, i volem compartir un moment especial per agrair-li tot el que va aportar» al municipi.

Un espai de referència i de trobada 

Marisa Ibáñez va iniciar i desenvolupar la seva tasca cultural o social des de l'antiga biblioteca de Cunit, que va esdevenir durant dues dècades un espai de trobada de diverses generacions del municipi. És per això que el ple del consistori ha acordat per unanimitat designar amb el seu nom un espai de dinamització cultural que hi haurà a la planta baixa del Casal Municipal. També portarà el seu nom un nou festival cultural multidisciplinari de caràcter anual i un concurs literari de caràcter anual.