Tornen les Jornades Gastronòmiques i la Mostra de Tapes del Penedès Marítim

La iniciativa es mantindrà durant tot el mes de novembre
Les Jornades Gastronòmiques tornen a Cunit i Cubelles   | Cedida
 

Cunit i Cubelles tornen a organitzar de forma conjunta la Mostra de Tapes del Penedès Marítim, que arriba conjuntament amb les Jornades Gastronòmiques. La iniciativa tindrà lloc durant tot el mes de novembre, amb la intenció promocionar durant la temporada baixa un sector, el de la restauració, que és molt important als dos municipis. La campanya també vol donar a conèixer els productes de temporada i de proximitat, així com l'oferta que hi ha als dos municipis.

Menús gastronòmics als establiments de Cunit

A Cunit, són diversos els establiments que prenen part a les Jornades Gastronòmiques i a la Mostra de Tapes. Així, els restaurants Adia, Masia Can Nicolau-Rodaví, La Diligencia, Pizzeria Mistral, i La Brasita de Cunit ofereixen els seus menús gastronòmics entre l'1 i el 30 de novembre. Els cunitencs que vagin a dos d'aquests establiments, degustin el menú i omplin un fulletó entraran al sorteig de deu sopars per a dues persones.

El fulletó s'ha de portar a les oficines de Turisme de Cunit (carrer de Francesc Macià, 43) o als mateixos restaurants. El sorteig es farà el dia 15 de desembre a les 18.00 hores a la carpa de l'Ajuntament durant la Fira de Nadal. El termini que disposen els guanyadors per gaudir dels sopars gastronòmics finalitzarà el 28 de febrer del 2020. De la mateixa manera, per cada menú que es degusti es rebrà una entrada gratuïta per a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, vàlida durant els mesos de novembre i de desembre.

Per altra banda, els establiments que prenen part a la Mostra de Tapes són el Bar Cafeteria Kismar (amb arepitas farcides i cervesa per un preu de cinc euros) i La Bodegueta, que ofereix callos i cervesa per quatre euros. A diferència del que va passar el 2018, enguany sí que hi ha dos establiments cunitencs que prenen part en aquesta mostra de tapes.

"L'Enramada de l'Arboç registra un nou èxit d'assistència" "Cunit posa una font en un dels camins de muntanya més transitats"