Cunit posa en marxa un pla de neteja viària als carrers del centre

L'objectiu és millorar la imatge de municipi, just abans de l'inici de la Festa Major
El carrer de Francesc Macià de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

L'Ajuntament de Cunit ha anunciat que posarà en marxa aquesta setmana un pla de neteja de carrers a la zona del centre, quan falten pocs dies perquè comenci la Festa Major del municipi. La regidoria de Medi Ambient farà una neteja a fons dels carrers, per eliminar tots els residus i les taques que hi hagi a la via pública. L'objectiu és tenir una vila més neta, però també conscienciar els ciutadans perquè tinguin cura del seu entorn.

 

Prova pilot aquest dimecres 10 de juliol

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cunit, José Manuel Cabada, ha afirmat que el consistori té previstes actuacions «a tot el municipi que ajudaran a millorar els nostres carrers i places», però ha afegit que «cal la implicació de tothom» perquè els resultats siguin bons. La primera actuació serà una prova pilot que es farà aquest dimecres 10 de juliol al carrer de Francesc Macià, entre la via del tren i l'avinguda de Barcelona.

 

La neteja es farà entre les sis i les nou del matí, en un horari on s'ocasionin les mínimes molèsties possibles a veïns i comerciants de Cunit. El dijous 11 de juliol la neteja es farà a la plaça de Catalunya i a la plaça de Santiago Rusiñol, mentre que el divendres 12 es durà a terme als carrers de Ramon Casas, de Puig i Cadafalch i d'Empar Nadal, en el mateix horari que els altres dos dies.

 

Cartipàs aprovat a Llorenç

Per altra banda, en clau política cal destacar que aquesta setmana s'ha presentat el cartipàs de l'Ajuntament de Llorenç del Penedès. El govern de Junts i el PSC està encapçalat per l'alcalde, Jordi Marlès, i els tinents d'alcalde Ignasi Saura, Juan Gabriel Cajellón i Susanna Picó. Pel que fa a les regidories, Marlès es queda, a més de l'alcaldia, amb les d'Hisenda, Urbanisme i Benestar Social.

 

Cajellón serà regidor d'Esports i Ensenyament. Ignasi Saura té les carteres de Personal i Desenvolupament Econòmic. Susana Picó es queda amb Medi Ambient i turisme. Ramon Mestre és el regidor de Governació i Serveis. Eva Rafecas es queda amb Cultura i Festes, i Xavier Pova ostenta les regidories de Joventut i Igualtat.

"Demanen ajuda per trobar una gossa extraviada a Cunit des del diumenge" "Ecologistes denuncien una tala de vegetació «indiscriminada» a un torrent del Baix Penedès"