Cunit vol adaptar-se a les noves tendències comercials

Són sessions adreçades a personal tècnic de Promoció Econòmica i a empresaris
Vista aèria de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

L'Ajuntament de Cunit serà un dels consistoris que prendran part al programa que impulsen la Cambra de Comerç i la Diputació de Tarragona per ajudar a diverses poblacions a millorar en l'àmbit de la promoció econòmica adaptant-se als nous models de negoci comercial, tant físic com 'on line'. La iniciativa va adreçada a poblacions turístiques, perquè els establiments s'adaptin als dos períodes de venda que hi ha, la temporada turística i la resta de l'any.

Aquest programa, on hi participen els municipis de Cunit, Salou, Torredembarra, Altafulla i Roda de Barà, consisteix en un intercanvi d’experiències per fomentar el coneixement sobre les diferents activitats i campanyes comercials que porten a terme els diferents municipis turístics al llarg de l’any. Les trobades seran itinerants i hi participarà personal tècnic de Promoció Econòmica dels diversos Ajuntaments, així com empresaris. La jornada a Cunit es farà el pròxim dimarts 12 de febrer al matí, amb una sessió teòrica d’intercanvi i una visita pels comerços del nucli antic del municipi.

S'obren les inscripcions pel Carnaval de Cunit

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit obrirà aquest dijous 7 de febrer les inscripcions per prendre a la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Carnaval, que es farà el dissabte 2 de març, així com al Concurs de Coreografies del divendres 1 de març. Les inscripcions es poden fer fins al 14 de febrer i s'han de presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) al carrer Major, 12, de Cunit.

També es poden presentar telemàticament a través de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Cunit. La inscripció a la Rua de Cunit es farà per ordre de presentació de sol·licituds, fins a arribar a les 50 inscripcions que compleixin amb tots els requisits obligatoris recollits a les bases. Enguany, els actes de Carnaval s'han coordinat amb els ajuntaments del Vendrell, Calafell i Cubelles, en el que s'ha anomenat Carnaval al Penedès Marítim.

També et pot interessar:

Calafell dona a conèixer el programa del Carnaval Xurigué 2019.

"L'alcalde de l'Arboç denúncia «persecució» per part d'un agent de la policia local" "La Bisbal del Penedès posa dues barbacoes al parc d'esbarjo del Priorat"