Cunit vol adaptar-se a les noves tendències comercials

Són sessions adreçades a personal tècnic de Promoció Econòmica i a empresaris

L'Ajuntament de Cunit serà un dels consistoris que prendran part al programa que impulsen la Cambra de Comerç i la Diputació de Tarragona per ajudar a diverses poblacions a millorar en l'àmbit de la promoció econòmica adaptant-se als nous models de negoci comercial, tant físic com 'on line'. La iniciativa va adreçada a poblacions turístiques, perquè els establiments s'adaptin als dos períodes de venda que hi ha, la temporada turística i la resta de l'any.

Aquest programa, on hi participen els municipis de Cunit, Salou, Torredembarra, Altafulla i Roda de Barà, consisteix en un intercanvi d’experiències per fomentar el coneixement sobre les diferents activitats i campanyes comercials que porten a terme els diferents municipis turístics al llarg de l’any. Les trobades seran itinerants i hi participarà personal tècnic de Promoció Econòmica dels diversos Ajuntaments, així com empresaris. La jornada a Cunit es farà el pròxim dimarts 12 de febrer al matí, amb una sessió teòrica d’intercanvi i una visita pels comerços del nucli antic del municipi.

S'obren les inscripcions pel Carnaval de Cunit

Per altra banda, l'Ajuntament de Cunit obrirà aquest dijous 7 de febrer les inscripcions per prendre a la Gran Rua de Carrosses i Comparses de Carnaval, que es farà el dissabte 2 de març, així com al Concurs de Coreografies del divendres 1 de març. Les inscripcions es poden fer fins al 14 de febrer i s'han de presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) al carrer Major, 12, de Cunit.

També es poden presentar telemàticament a través de la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Cunit. La inscripció a la Rua de Cunit es farà per ordre de presentació de sol·licituds, fins a arribar a les 50 inscripcions que compleixin amb tots els requisits obligatoris recollits a les bases. Enguany, els actes de Carnaval s'han coordinat amb els ajuntaments del Vendrell, Calafell i Cubelles, en el que s'ha anomenat Carnaval al Penedès Marítim.

També et pot interessar:

Calafell dona a conèixer el programa del Carnaval Xurigué 2019.