Una ciutadana se sotmet a una prova PCR

Cunit fa proves PCR als educadors de la llar d'infants i de l'escola d'adults

Ensenyament també en farà als docents dels centres de primària i secundària

Cunit està fent proves PCR entre el personal docent dels centres de titularitat municipal, que són l'escola bressol El Trenet i el Centre de Formació d'Adults (CFA) Dolors Paul. Les proves les estan fent des del servei de Protecció Civil de l'Ajuntament i van començar el divendres 8 de gener amb les educadores de la llar d'infants, amb l'objectiu d'identificar positius de coronavirus abans de l'inici del segon trimestre.

En els pròxims dies es preveu que es facin les mateixes proves als docents del CFA Dolors Paul. De la mateixa manera, el Departament d'Ensenyament ja ha anunciat que farà cribratges massius a les escoles de primària i secundària en les primeres setmanes d'aquest segon trimestre. Les proves es van iniciar aquest dilluns 11 de gener, dia en què docents i alumnes van tornar a les aules.

 La regidora d’Educació de Cunit, Yolanda Sánchez, ha manifestat que  l'objectiu d’aquesta mesura és «fer que els centres educatius siguin uns espais segurs i que el retorn a les aules es faci amb les màximes garanties de seguretat sanitària».