Tots els detalls de les línies i les tarifes de l'EMT al web oficial de l'Empresa Municipal de Transports de l'Ajuntament de Tarragona

Cunit recupera el bus urbà després de vuit anys sense el servei

Entrarà en funcionament el pròxim 1 de desembre

Cunit recuperarà el servei de bus urbà el pròxim 1 de desembre, segons s'ha anunciat des de l'Ajuntament. Aquest servei es va eliminar l'any 2012 i l'actual equip de govern havia expressat la seva voluntat de recuperar-lo per aquest 2020. Tot i això, la recuperació del servei ha hagut de superar diversos entrebancs, com ara el recurs que va interposar a principis d'any la Federación Empresarial de Auto Transporte, i que va suposar que se suspengués la licitació durant un temps.

Finalment el servei ha estat adjudicat a l'empresa Plana, que farà un recorregut adaptat als horaris de tren, als de l'Institut Ernest Lluch i als del CAP de Cunit. Els preus del servei, que té les tarifes integrades amb l'ATM, són d'un euro per viatge, cinc euros pels deu viatges i vint euros per fer 60 viatges en un mes. Els tiquets es poden comprar al mateix autobús.

Setze freqüències diàries

El nou bus recorre tot el terme de Cunit, amb inici i final a la parada de l'estació de tren. Hi haurà un total de setze freqüències diàries, quatre de les quals arriben a Costa Cunit. El recorregut complet es realitza en 35 minuts, que són 45 amb l'itinerari que puja fins a Costa Cunit. L'alcaldessa, Dolors Carreras, ha celebrat que s'hagi recuperat el servei «amb un recorregut extens que arriba també a les zones de muntanya», el que suposarà Â«una millora de la mobilitat i de la qualitat de vida dels ciutadans».


Comentaris