La quarta cursa Le Meridien Ra donarà tots els diners a Càritas

La cursa, que serà mixta per segon any, es farà el dia 9 de setembre
La quarta Cursa Le Meridien Ra s'ha presentat aquest dimecres 1 d'agost. | BP Diari

 

L'Hotel Le Meridien Ra i els ajuntaments del Vendrell i Calafell han presentat aquest dimecres 1 d'agost la quarta cursa Le Meridien Ra, que se celebrarà el diumenge 9 de setembre, a partir de dos quarts de nou del matí. Com ja va passar en l'anterior edició, la cursa serà mixta, després que les dues primeres edicions fos només per a dones. Inclourà una prova de cinc quilòmetres i una altra de deu quilòmetres.

 

Les inscripcions ja es poden fer a partir d'avui al web de Le Meridien Ra i estaran obertes fins a arribar als 130 participants, que és el límit que s'ha marcat. El regidor d'Esports del Vendrell, Ferran Trillas, ha remarcat el «caràcter familiar i no massificat» de la cursa, que transcorre pel Passeig Marítim entre els municipis del Vendrell i Calafell. La sortida es farà davant del mateix Hotel Ra, per anar en direcció a Calafell fins a la plaça del Mil·lenari i tornar al punt de sortida. Per la prova de deu km es fa dues vegades el mateix recorregut.

 

En benefici de Càritas

La participació està oberta per tothom a partir de 15 anys, i el cost per a fer-ho és de 12,50 euros. Enguany, la recaptació s'entregarà de forma completa a Càritas del Vendrell. Joan Carles Guitart, de Càritas el Vendrell, ha agraït la iniciativa i ha recordat que l'entitat impulsa la reincorporació de persones que estan a l'atur al món laboral, amb acords que es fan amb empreses com ara l'Hotel Ra.

 

Per la seva banda, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Calafell, Maite González, ha destacat la col·laboració entre els consistoris del Vendrell i Calafell per tirar endavant iniciatives com aquesta, «que ajuden a promoure el turisme esportiu a la comarca». Els guanyadors de cada categoria rebran premis com estades en diferents hotels o massatges al mateix Hotel Ra del Vendrell.   

"ATENCIÓ: La perillosa vespa asiàtica ja ha arribat a Tarragona" "El Vendrell torna a demanar més freqüència de trens de Rodalies"