Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

S'organitzen nous cursos per formar monitors al Baix Penedès

Es fan en diverses poblacions com Cunit, la Bisbal o Santa Oliva
Monitors i nens, al Casals d'Estiu del Vendrell. | BP Diari

 

Jove Baix Penedès, vinculat al Consell Comarcal del Baix Penedès, manté els seus cursos per formar joves que vulguin ser monitors de lleure infantil i juvenil. D'aquesta manera, ha anunciat cinc nous cursos que es faran a partir del mes d'abril. Aquests cursos són de monitors d’educació en el lleure (dos cursos), de premonitors d’educació en el lleure (dos cursos) i de monitors de menjador i transport escolar (un curs).

 

Són cursos que es faran a diferents municipis de la comarca. Els dos cursos de monitors d'educació en el lleure es faran a la primavera un i a l'estiu l'altre. El primer es farà a l'escola els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys entre els mesos d'abril i maig. Les inscripcions es poden fer el dia 11 de març. El curs d'estiu, per la seva banda, es farà a l'Espai Jove de Cunit a partir de l'1 de juliol, amb inscripcions obertes a principis de juny.

 

Cursos de premonitors i de monitors de menjador i transport escolar

Pel que fa als cursos de premonitors, tindran dues ubicacions diferents, una a l'Espai Jove de Cunit i l'altra al Centre Municipal de Cultura (CMC) de la Bisbal del Penedès, tots dos a mitjans del mes d'abril. Per a tots dos cursos s'iniciaran les inscripcions el pròxim 11 de març. Per últim, el curs de monitors de menjador i transport escolar serà a principis del mes de juny a l'Escola la Parellada de Santa Oliva.

 

Les inscripcions per a aquest últim curs seran a partir del 29 d'abril. Des de Jove Baix Penedès han animat als joves de la comarca a realitzar aquests cursos, demanant tota la informació que es requereixi al servei de cada municipi. Els cinc cursos que impulsa Jove Baix Penedès es faran a partir del mes d'abril i fins al mes de juliol en quatre municipi de la comarca.  

 

També et pot interessar:

L'Ajuntament de Torredembarra busca dos tècnics i diversos monitors.

Menjadors educatius contra l'exclusió social al Vendrell.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris