Amb el desconfinament torna l'incivisme a diferents punts del Vendrell

Brossa i deixalles de tota mena s'acumulen a la via pública
Llocs com les Madrigueres han acumulat residus i brossa els últims dies. | Diari de Tarragona
 

El progressiu desconfinament que s'està vivint les últimes setmanes ha fet que la gent pugui tornar, a poc a poc, a trepitjar la via pública, però malauradament també ha provocat un retorn de l'incivisme als carrers del Vendrell. La brutícia i les deixalles són, cada setmana que passa, més presents en diferents punts del municipi, indicant que algunes actituds gens positives no han canviat amb el confinament.

Restes d'un 'botellón' a la sorra

Un dels exemples d'aquests comportaments irresponsables ha tingut lloc a Les Madrigueres, una zona protegida on nidifica el corriol camanegre. Fa uns dies, i segons informa el Diari de Tarragona, a la zona van aparèixer nombroses deixalles que indicaven que, molt probablement, s'havia fet algun 'botellón' a la zona. Llaunes i ampolles de tota mena s'acumulaven al voltat de les papereres, però també per la sorra de la platja.

No ha estat l'únic cas. Aquests dies s'han tornat a veure imatges que abans del confinament eren habituals al Vendrell, com ara les de mobles o matalassos apilats al costat de contenidors de brossa. Tot i que durant unes setmanes aquestes accions havien minvat, el retorn a la 'nova normalitat' ha comportat també el retorn de vells hàbits massa arrelats al Vendrell.

"La piscina municipal d'Albinyana restarà tancada aquest estiu" "La Fundació Fenosa obre portes recordant una dels episodis més deplorables del nazisme"