Restes d'ampolles i llaunes a Les Madrigueres del Vendrell.

Amb el desconfinament torna l'incivisme a diferents punts del Vendrell

Brossa i deixalles de tota mena s'acumulen a la via pública

El progressiu desconfinament que s'està vivint les últimes setmanes ha fet que la gent pugui tornar, a poc a poc, a trepitjar la via pública, però malauradament també ha provocat un retorn de l'incivisme als carrers del Vendrell. La brutícia i les deixalles són, cada setmana que passa, més presents en diferents punts del municipi, indicant que algunes actituds gens positives no han canviat amb el confinament.

Restes d'un 'botellón' a la sorra

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un dels exemples d'aquests comportaments irresponsables ha tingut lloc a Les Madrigueres, una zona protegida on nidifica el corriol camanegre. Fa uns dies, i segons informa el Diari de Tarragona, a la zona van aparèixer nombroses deixalles que indicaven que, molt probablement, s'havia fet algun 'botellón' a la zona. Llaunes i ampolles de tota mena s'acumulaven al voltat de les papereres, però també per la sorra de la platja.

No ha estat l'únic cas. Aquests dies s'han tornat a veure imatges que abans del confinament eren habituals al Vendrell, com ara les de mobles o matalassos apilats al costat de contenidors de brossa. Tot i que durant unes setmanes aquestes accions havien minvat, el retorn a la 'nova normalitat' ha comportat també el retorn de vells hàbits massa arrelats al Vendrell.