Detinguda al Vendrell per entrar al pis de la seva ex parella i fer destrosses

L'avís el van fer diversos ciutadans que van sentir els sorolls
La policia del Vendrell ha detingut una dona per entrar en un pis aliè i fer destrosses. | Policia Municipal del Vendrell

 

La Policia Municipal del Vendrell ha informat aquest dimarts 9 de juliol de la detenció d'una dona que havia entrat en un habitatge aliè i havia fet diversos danys. Segons han explicat des del cos de policia, la dona hauria entrat al domicili de la seva exparella, i ha fet diverses destrosses, com ara el trencament d'un vidre. Diversos ciutadans que han sentit els sorolls són els que han donat l'avís a la policia, que ha arribat al lloc dels fets i ha detingut a la dona.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els últims dies, la policia local vendrellenca ha tingut molta activitat, amb diverses detencions efectuades. El dissabte a la tarda es van detenir tres nois, un d'ells menor d'edat, per fer diversos furts a la platja de Coma-ruga. La detenció va permetre recuperar el material que s'havia robat. El mateix dissabte també van detenir una persona que s'havia saltat un control dels Mossos d'Esquadra a l'AP-7, i havia entrat al Vendrell.

 

Campanya de control dels ciclistes

Per altra banda, el cos policial ha avançat a través de les xarxes socials que aquesta setmana es farà una campanya de control i vigilància dels ciclistes a tot el municipi. Es tracta d'una campanya coordinada a tota Catalunya, en la qual es preveu fer un control dels diferents aspectes relacionats amb la seguretat dels ciclistes, tant com a potencials víctimes, com a possibles infractors.

 

Cal recordar que durant l'estiu, del 15 de juny al 15 de setembre, està prohibit circular amb bicicleta pel Passeig Marítim. Per altra banda, l'Ajuntament del Vendrell va rebre fa unes setmanes una subvenció dels fons FEDER per fer un carril bici que ha d'unir la zona escolar amb el centre de la ciutat. L'actuació té un cost de 406.000 euros, cofinançada al 50% pel FEDER i el consistori, i el carril tindrà una longitud de dos quilòmetres.

"Cunit posa en marxa un pla de neteja viària als carrers del centre" "Demanen ajuda per trobar una gossa extraviada a Cunit des del diumenge"