Set detinguts al Vendrell per vendre tota mena de drogues en dos habitatges

Se'ls acusa de pertinença a una organització criminal
Els agents de la Guàrdia Civil han confiscat diverses substàncies estupefaents dels domicilis. | Guàrdia Civil

 

Una gran operació policial de la Guàrdia Civil de Tarragona ha permès desmantellar un autèntic «supermercat de la droga» que hi havia en dos habitatges del Vendrell. L'operació s'ha tancat amb set persones detingudes, a les quals s'acusa de delictes contra la salut pública i pertinença a una organització criminal. La investigació de la Guàrdia Civil va començar el passat mes de març, quan es van establir diversos controls a diversos domicilis del Vendrell.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Se sospitava que en aquests habitatges s'hi podia estar venent tota mena de substàncies estupefaents, pel tràfec de persones que hi havia en dos d'aquests domicilis. Després d'obtenir l'autorització judicial d'entrada i registre per part del Jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, agents de la Guàrdia Civil van entrar als habitatges, on van trobar les set persones que estaven sent investigades i que van quedar detingudes.

 

Troben cocaïna, heroïna, haixix, marihuana, èxtasis i altres substàncies 

Al registre, els agents de la Guàrdia Civil van trobar 185,08 grams de cocaïna, 2.378 grams de marihuana, 253 grams d'haixix, 824 grams d'heroïna, 225,80 grams d'amfetamines, 174 unitats d'èxtasis i 9.810 grams d'altres substàncies sense determinar. A més a més, es van confiscar 8.875 euros en efectiu que els detinguts tenien als domicilis.

 

Els detinguts van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia en funcions del Vendrell, per un suposat entramat criminal de venda al detall i pels delictes de pertinença a una organització criminal i contra la salut pública, per venda de droga. De moment, tres d'ells ja han entrat a la presó. No ha transcendit en quin carrer o barri ha tingut lloc aquesta operació policial. 

 

També et pot interessar: