Cremen fins a deu contenidors en una sola nit al Vendrell i Calafell

L'incendi d'una illa de contenidors al carrer del Romaní ha afectat la façana d'una casa
Imatge d'arxiu dels Bombers apagant un incendi d'un contenidor. | BP Diari

 

Nit de contenidors cremats entre el Vendrell i Calafell. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir per apagar diversos focs durant la matinada d'aquest divendres 11 d'octubre, que han cremat fins a deu contenidors en diferents punts dels dos municipis. El primer av√≠s ha estat a les 0.15 hores al carrer del Roman√≠, al terme municipal del Vendrell, on estava cremant una illa de quatre contenidors, dels quals dos han quedat completament calcinats.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'incendi també ha afectat la façana d'una casa del costat, així com els vidres. Igualment, s'ha vist afectat el cablejat elèctric de la zona. Dues dotacions dels Bombers han treballat en l'extinció d'aquest foc. Més tard, s'han declarat dos nous focs en altres punts del Vendrell. A les 03.30 hores els Bombers han hagut d'apagar el foc que cremava un contenidor del carrer del Doctor Ignasi Barraquer. Només mitja hora després han hagut de fer el mateix al carrer del Puigmal, on hi cremava un altre contenidor.

 

Quatre contenidors cremats a Calafell

L'onada d'incendis en contenidors ha tingut la seva r√®plica a Calafell, on n'han cremat quatre. Tres d'ells estaven situats a l'estaci√≥ de Renfe, a l'avinguda de Jaume Sol√©. L'av√≠s s'ha rebut a les 02.58 hores. Una dotaci√≥ dels Bombers ha acudit al lloc dels fets. Poc despr√©s, han hagut d'apagar el foc que cremava un altre contenidor al carrer de Sant Pere, tamb√© a la platja de Calafell.  

No és la primera vegada que el Vendrell o Calafell pateixen onades de crema de contenidors. Aquestes accions es repeteixen de forma periòdica, i els consistoris les atribueixen a les bretolades i l'incivisme. Fa uns anys, la policia del Vendrell va caçar un grup de menors que es dedicava a provocar aquests incendis a la capital del Baix Penedès.

"‚öęÔłŹTRAG√ąDIA A√ąRIA TGN: Un cambrilenc i un jove de Sabadell, les v√≠ctimes de l‚Äôaccident" "L'Arbo√ß preveu un increment de la dotaci√≥ de metges al CAP"