Establiments del Penedès oferiran descomptes al personal sanitari

La iniciativa vol contribuir a reconèixer la feina feta pels sanitaris i remuntar el sector turístic

Diferents establiments de la Ruta del Vi del Penedès han donat a conèixer una iniciativa amb la qual volen mostrar el seu reconeixement cap al personal sanitari que està a primera línia en la lluita contra el coronavirus. Unes 25 empreses del territori oferiran descomptes al personal sanitari per fer estades i experiències turístiques un cop acabi l'estat d'alarma. 

A la iniciativa hi prenen part vuit allotjaments rurals, onze cellers i sis empreses de serveis turístics, amb el suport del Consorci de Promoció Turística del Penedès, que ajudarà en les tasques de promoció de l'acció. D'aquesta manera, des del moment que acabi l'estat d'alarma i fins al 30 de novembre, els interessats poden contactar directament amb qualsevol dels establiments participants, que els oferirà les diferents opcions que entren dins la promoció.

Solidaritat i impuls al sector turístic

Segons han explicat des de la Ruta del Vi, amb aquesta iniciativa es vol fer «un gest solidari cap al col·lectiu sanitari» alhora que es miren de «tirar endavant mecanismes que ajudin a remuntar la difícil situació en la qual es troba el sector turístic actualment». Tota la informació de la campanya es pot trobar en aquest enllaç.

A la campanya hi prenen part els allotjaments Apartament Major 33, Ca l'Helena, Cal Negri, Cal Roig-Unique Wine Experience, Cal Tomas, Casa Rural Cal Cols, Hotel Fonda Neus, i Hotel Rural HD Riudebitlles. Pel que fa als cellers, aquests són Albet i Noya, ArtCava, Bodega Cuscó Berga, Bodegues Ca n'Estella, Can Marlès, Cava Conde de Valicourt, Caves Olivé Batllori, Celler Eudald Massana Noya, Cellers de Can Suriol, Freixenet, i Penedès +500. Les empreses de serveis turístics són Gust a Terra, Penedès Lovers, Simón Coll, Tinta i Vi Museus i centres d'interpretació CIARGA, i el VINSEUM.


Comentaris