S'encasten contra una marquesina del passeig Marítim de Cunit

Els veïns s'han queixat de l'excés de velocitat en aquesta zona
S'encasten contra una marquesina del passeig Marítim de Cunit | Facebook / Rosi Soriano

 

Els veïns del passeig Marítim de Cunit estan indignats amb la velocitat dels vehicles que passen per aquesta zona. Segons indiquen a les xarxes socials, un vehicle, que circulava ràpidament per aquesta via del municipi del Baix Penedès, s'ha encastat contra una marquesina. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'estructura ha quedat destrossada

La marquesina, situada a la corba que connecta el carrer Estació i el passeig Marítim de Cunit, ha quedat destrossada a causa d'una imprudència d'un turisme que circulava per aquest carrer i hauria perdut el control acabant col·lidint contra l'estructura.

Els vidres que cobrien un mapa del municipi i de la comarca del Baix Penedès han quedat esmicolats, deixant trossets petits, que eren perillosos, tant per vianants com per animals. 

Després de l'incident, però, s'ha marcat amb cons i cinta ratllada per precaució i, així, evitar que la gent s'aproximi i toqui els vidres i es pugui fer alguna ferida amb els talls de vidre que hi ha. 

En la marquesina hi havia un mapa del municipi i del Baix Penedès | Google Maps

 

"🚨🚗 Enxampat per segona vegada sense carnet de conduir al Baix Penedès" "🔥S'incendia un habitatge de la carretera Santa Oliva al Vendrell"