MINUT A MINUT

🔴 Segueixen les mobilitzacions a Tarragona per la sentència del procés

URGENT

❗ El jove ferit per una pilota de goma al Prat perd l'ull

S'encasten contra una marquesina del passeig Marítim de Cunit

Els veïns s'han queixat de l'excés de velocitat en aquesta zona
S'encasten contra una marquesina del passeig Marítim de Cunit | Facebook / Rosi Soriano

 

Els veïns del passeig Marítim de Cunit estan indignats amb la velocitat dels vehicles que passen per aquesta zona. Segons indiquen a les xarxes socials, un vehicle, que circulava ràpidament per aquesta via del municipi del Baix Penedès, s'ha encastat contra una marquesina. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'estructura ha quedat destrossada

La marquesina, situada a la corba que connecta el carrer Estació i el passeig Marítim de Cunit, ha quedat destrossada a causa d'una imprudència d'un turisme que circulava per aquest carrer i hauria perdut el control acabant col·lidint contra l'estructura.

 

Els vidres que cobrien un mapa del municipi i de la comarca del Baix Penedès han quedat esmicolats, deixant trossets petits, que eren perillosos, tant per vianants com per animals. 

 

Després de l'incident, però, s'ha marcat amb cons i cinta ratllada per precaució i, així, evitar que la gent s'aproximi i toqui els vidres i es pugui fer alguna ferida amb els talls de vidre que hi ha. 

 

En la marquesina hi havia un mapa del municipi i del Baix Penedès | Google Maps

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris