GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Impulsen diverses millores a la xarxa elèctrica de Cunit

L'actuació s'ha fet a la zona de muntanya del barri de Valparaíso

La companyia elèctrica Endesa ha fet una inversió de 63.000 euros amb l'objectiu de millorar el servei elèctric al municipi de Cunit. En concret, s'han substituït tres línies que depenen del centre de transformació del carrer de les Camèlies, a la zona de muntanya del barri de Valparaíso. Són treballs que ja s'havien començat abans del decret de l'estat d'alarma per la Covid-19, i que s'han acabat aquest mes d'abril, perquè es consideraven necessaris per garantir un bon servei.

 

Reforçar la qualitat del subministrament

L'actuació s'ha fet de manera coordinada entre l'Ajuntament i Endesa, per reforçar la qualitat i la continuïtat del subministrament dels clients del municipi, especialment de la zona de Valparaíso. A més de posar prop de mig quilòmetre de nou cablejat, s'ha aprofitat per instal·lar cinc noves caixes de seccionament de línia a les façanes, uns dispositius que permetrien minimitzar el grau d'afectació en cas d'avaria, ja que es podria aïllar la incidència de manera més senzilla. 

 

La reforma que s'ha fet a Cunit pertany al pla d'inversions que està fent Endesa al Baix Penedès, i suposa un pas més per dotar la xarxa dels darrers avenços tecnològics, amb l'objectiu de donar una resposta adequada a les especificitats del territori i a les necessitats del seu mercat.