Bona assistència a l'Enramada de l'Arboç tot i la pluja

Es va posar una carpa per poder fer totes la majoria d'activitats

L'Arboç va tornar a viure un cap de setmana intens amb la sisena edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada, que va aconseguir sortejar la pluja que va caure, especialment el dissabte. L'assistència va ser, segons el consistori, molt bona, i la gran carpa que es va posar el mateix divendres al matí va permetre que es poguessin dur a terme la majoria de les activitats previstes, com ara els 'show cookings', les exhibicions i els concerts. 

Molt de públic el divendres

Va ser especialment destacada la presència de públic el divendres a la tarda i a la nit, amb una gran venda de tiquets i un ple total, segons l'Ajuntament de l'Arboç. L'únic que es va haver de suspendre per la pluja va ser la cercavila gegantera prevista pel dissabte al migdia, i tampoc es van acabar posant els inflables pels infants. En canvi, la caminada guiada entre vinyes pels voltants de l'Arboç es va fer amb tota normalitat i amb una bona participació.

De la resta d'actes programats, van tenir molt bona acceptació la xerrada inaugural amb 'showcoking' de la xef calafellenca Mary Herrera i de Jordi Guillem, el tast de formatges de Xerigots i Marvall, maridat amb vins i caves del celler 10 d’Abril, l’arròs amb all cremat de l’arrosseria de Cunit, o els concerts de divendres i dissabte, amb la cantautora Nerea Bassart com a cap de cartell, que es van celebrar amb normalitat i van deixar satisfet al nombrós públic participant.

Un clàssic de la tardor al Penedès

La mostra de l'Enramada ja és clàssic de la tardor penedesenca, i compta amb un públic nombrós i fidel que assisteix cada any. La fira se centra en la coca enramada, molt típica de la zona del Penedès, que es pot degustar als estands dels diferents forns convidats. També hi són presents bodegues del Penedès, amb els seus vins, i altres productors gastronòmics del territori. La mostra es va iniciar l'any 2013.


Comentaris