GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ensurt a Segur de Calafell pel fum provocat per la frenada d'un tren

Tot i que Renfe ha negat que es tractés d'un incendi, un operari ha estat registrat fent ús d'un extintor
L'operari buidant l'extintor al tren parat a Segur de Calafell. | Twitter #TrensDeLaVaga

 

 

Ensurt el que hi ha hagut aquest dimarts 12 de febrer a primera hora del matí a l'estació de Renfe de Segur de Calafell, quan ha començat a sortir fum de sota d'un tren de la línia R2 de Rodalies que havia parat en aquesta estació. Un usuari del tren ha penjat les imatges en les quals es veu un operari utilitzant un extintor a sota del vagó, mentre un espès fum envaeix l'estació de Segur.

 

 

 

 

 

Renfe desmenteix que es tractés d'un incendi

L'usuari de Twitter @VagaRenfe, creat per denunciar les incidències constants que pateixen els trens de Renfe al Principat i que proposa una vaga de pagament de bitllets a partir del  pròxim 18 de febrer, ha denunciat que hi havia hagut un incendi al tren, compartint el vídeo de l'operari amb l'extintor a través de la xarxa social.

 

Des del compte oficial de Rodalies Catalunya s'han afanyat a aclarir que no era cert, i que la gran quantitat de fum s'havia alliberat únicament per la frenada del tren.

 

 

 

 

Un mort 95 ferits en el xoc de dos trens al Bages

Si bé les incidències als trens de Renfe són el dia a dia de molts dels seus usuaris, l'accident mortal del passat divendres 8 de febrer a la tarda els va posar definitivament en alerta.

 

La companyia ferroviària encara no ha explicat per què dos trens circulaven per la mateixa via i en sentit contrari. Les conseqüències van ser tràgiques, la conductora d'un dels combois, de tan sols 26 anys, va morir en l'impacte i fins a 95 persones van resultar ferides, de les quals 19 de greus.

 

Un mort 95 ferits en el xoc de dos trens al Bages | Twitter