S'entrega un dels autors de l'apunyalament mortal a una noia del Vendrell

Els fets van tenir lloc el passat 4 de setembre, i la víctima, una jove de 26 anys del Vendrell, va morir poc després
La jove Sara va rebre una punyalada mortal al Port Olímpic de Barcelona | Xarxes Socials

 

Un dels dos suposats autors de la punyalada mortal a la Sara, una jove del Vendrell i de 26 anys que finalment va morir a causa de les greus ferides, s'ha entregat en un jutjat, segons avança el diari 'Ara'. Recordem que els fets van tenir lloc el passat 4 de setembre al Port Olímpic de Barcelona, quan la víctima va rebre una punyalada al pit que li va causar la mort. Els Mossos van decidir llavors compartir la imatge dels presumptes autors de l'agressió, per tal d'identificar-los. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El jove s'ha entregat aquest dijous, 12 de setembre, acompanyat del seu advocat i ha declarat aquesta tarda davant el jutjat d'instrucció número 14 de Barcelona, que ha decretat la seva entrada a presó

Les càmeres de seguretat: crucials en les tasques d'investigació

La clau en la investigació per identificar l'homicida i el seu còmplice va ser la gravació de les càmeres de seguretat del local —la cocteleria Smar del Port Olímpic. Gràcies a les imatges que observades, es va poder saber que els sospitosos havien intentat robar a la víctima poc abans d'apunyalar-la mortalment, i que, anteriorment, ella va alertar un dels vigilants sobre els fets perquè prengués les mesusre pertinents.

Els dos implicats en l'homicidi del Port Olímpic, en una imatge compartida a les xarxes socials | Twitter

 

També et pot interessar:

"Els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat al Vendrell" "ACTUALITZACIÓ | Novetats sobre la situació dels detinguts del Vendrell per un possible abús sexual"