Imatge d'una patrulla de la Policia Local de l'Arboç

Enxampen 10 persones fent una festa privada a l'Arboç en ple estat d'alarma

La Policia Local i els Mossos van clausurar la festa

La Policia Local de l'Arboç i els Mossos d'Esquadra van enxampar 10 persones que estaven celebrant una festa privada. Els fets van tenir lloc aquest divendres al vespre, quan al voltant de la mitjanit la Policia Local va rebre l'avís que s'estava fent una festa privada en un domicili particular. La festa s'estava celebrant al carrer de Jardí, a tocar de la carretera N-340 que travessa el centre urbà.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un cop rebut l'avís, la policia arbocenca va demanar reforços als Mossos d'Esquadra. Les dues policies van aixecar un total de 10 actes administratives per fer una festa privada en un domicili particular i van clausurar immediatament la festa.

Els implicats en la festa han estat denunciats per partida doble, ja que han comès una infracció de l'estat d'alarma i a més se'ls ha sancionat per infringir l'ordenança per la convivència i civisme per les molèsties causades als veïns. D'aquesta manera, els denunciats hauran de pagar multes de més de 600 euros  cadascun.