L'escola Àngel Guimerà del Vendrell opta a un premi europeu amb el curt 'Una mirada de Pau'

El curtmetratge ja va rebre un premi al FICCAT

L'escola Àngel Guimerà del Vendrell, amb tots els alumnes, familiars i la seva comunitat educativa, segueixen estant d'enhorabona pels reconeixements que està obtenint el seu curtmetratge 'Una mirada de Pau', fet per la productora calafellenca Zolen Films. El curt, protagonitzat per alumnes, professors i famílies de tercer de Primària del curs passat, opta a un dels premis de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu, que té lloc del 7 al 23 de febrer.

Per aquest motiu demanen que hi hagi el màxim nombre de visualitzacions al curtmetratge, per poder assolir aquest guardó. L'any passat, el curtmetratge ja va ser premiat al FICCAT, el Festival Internacional de Cinema en Català de la Costa Daurada, obtenint el guardó a la millor producció. Amb aquesta nova nominació se certifica la bona tasca feta pels alumnes, les famílies i els docents al curt, així com el treball del director Toni Villazan i la resta de l'equip de Zolen Films.

Una mirada als anys del petit Pau Casals

'Una mirada de Pau' suposa una reflexió sobre la figura de Pau Casals, prenent com a punt de partida l'estàtua del Mestre que hi ha a la plaça Nova, i viatjant en el temps cap a l'època en què el músic era un nen petit a la vila. Després de guanyar el premi a la millor producció al FICCAT, els alumnes participants en el curt van ser rebuts per les autoritats de la ciutat al Museu Deu, el passat mes de juny.

Més reconeixements per Zolen Films

Zolen Films, la productora que lideren Toni Villazan i Eva de Salas, també està d'enhorabona. Aquesta nominació els confirma en la bona línia, després que el seu últim curt, 'Match!', fos seleccionat pel Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges del passat mes d'octubre. El seu anterior treball, 'Café Solo', també va ser premiat amb la millor direcció al Festival Internacional de Bogotà.

"Calafell: la fàbrica de marihuana a Europa. És l'operació més gran feta mai a l'Estat" "El Tribunal de Contractes avala l'adjudicació del transport escolar de Calafell"