Una exposició de fotos 'fakes' del Vendrell

Són imatges que s'han retocat digitalment per alumnes del Punt Òmnia
Una de les fotos que es poden veure a l'exposició de 'fakes' del Vendrell. | Cedida

 

El Centre Cívic l’Estació del Vendrell acull fins al pròxim 21 de desembre una exposició d'allò més curiosa. Es tracta d'una mostra en la qual s'hi poden trobar 19 fotografies del Vendrell que han estat retocades digitalment, de manera que s'hi han incorporat elements d'altres indrets del món, com ara el pic Teide o els canals de Venècia. Són 'fakes' molt variats que van des de situacions galàctiques fins a combinacions que porten a pensar a l'espectador.

 

Les fotografies retocades les han fet aquest trimestre els alumnes d'Edició d'Imatge, un dels cursos que organitza cada any el Punt Òmnia del Vendrell. L'exposició del Centre Cívic l'Estació es pot visitar de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia i de tres de la tarda a deu del vespre. Es tracta, doncs, d'una petita mostra per veure el Vendrell des d’una altra òptica, situada entre la realitat i la ficció.

 

Concerts de Nadal de l'Escola de Música Pau Casals

Per altra banda, a partir del dilluns 17 de desembre, l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) viurà els diferents concerts de Nadal, oberts a tot el públic. L'Auditori del Tívoli i la Sala Cohí Grau acolliran cada tarda les diferents actuacions dels alumnes del centre. El dilluns 17 ho faran, a les sis, els grups de Música i Moviment 4 i 5, de música activa 1 i el Conjunt Orff. A les 19.30 hores hi haurà l'audició de l'aula de corda fregada.

 

El dimarts 18 serà el torn del Combo Upuntú, el conjunt de violoncels, les cordes al Vent, i els conjunts de guitarra F. Sors i Anido. El dimecres 19 actuaran els grups de música activa II, III, IV, V i VI, el cor FMB, el Cor de Veus Blanques, el Cor Zongora i  el grup d'educació de la veu. El dijous 20 començarà amb l'audició de l'aula de piano i orgue, per seguir amb l'aula de dansa, el conjunt de gralles i acordió, i el grup de vent. Ja el divendres es farà l'audició de l'aula de piano i el concert de l'Orquestra de l’EMMPAC.