Un turista begut fereix un policia local del Vendrell en un càmping

Els fets es van produir el passat divendres, 19 de juliol, a la nit, i l'home va acabar detingut
La Policia Local del Vendrell, en una imatge d'arxiu | Twitter / @plelvendrell

 

Insòlit i lamentable episodi de violència el que s'ha viscut la nit d'aquest divendres, dia 19 de juliol, al terme municipal del Vendrell. Un home ha agredit diversos agents de la Policia Local de la capital del Baix Penedès i, de fet, un d'ells ha resultat ferit lleu. Finalment, l'agressor ha acabat sent detingut.

 

Avís per una discussió de parella en un càmping del Vendrell

Tot plegat va iniciar-se amb l'alerta que, en un dels càmpings situats al terme municipal del Vendrell, una parella de turistes estava tenint una vehement discussió. Una patrulla d'agents va desplaçar-se al lloc dels fets, on es van trobar l'home intentant marxar amb el seu vehicle. Els agents es van adonar de seguida que l'individu mostrava símptomes clars de trobar-se sota els efectes de l'alcohol.

 

Així doncs, els agents de la Policia Local van demanar-li que no conduís en aquell estat d'embriaguesa. Va ser en aquell moment que l'home es va abraonar sobre els agents i els va agredir, deixant-ne un de ferit, tot i que de caràcter lleu. L'home va ser detingut per un presumpte delicte d'atemptat a l'autoritat.

 

La Policia Local del Vendrell ho ha explicat a les xarxes socials

La mateixa Policia Local del Vendrell ha estat qui ha fet públics els fets aquest dissabte, 20 de juliol, al matí, a través de les xarxes socials: