Tres persones ferides en un accident entre dos turismes al Vendrell

El sinistre ha tingut lloc a la via d'accés al Nou Vendrell

Tres persones han resultat ferides en un accident entre dos turismes al Vendrell, aquest dilluns 24 de desembre al migdia, segons han informat des de la Policia Municipal.  El succés ha tingut lloc al carrer amb el qual s'accedeix a la urbanització del Nou Vendrell. Per causes desconegudes, dos vehicles han tingut una forta trompada frontal, de resultes de la qual tres persones han resultat ferides.

Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques ha fet acte de presència per atendre les persones que han quedat ferides, que han estat traslladades a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu. També la policia local s'ha personat al lloc dels fets, fent tasques de regulació del trànsit. L'accident ha tingut una afectació viària, ja que els vehicles han quedat al mig del carrer, impedint la circulació dels cotxes. Per això des de la Policia han recomanat fer servir altres accessos per anar a aquest nucli vendrellenc o accedir al centre de la ciutat.

Un conductor begut s'encasta contra un mur

Fa uns dies, es va produir un altre accident al Vendrell, en aquest cas al Camí del Romaní. Un conductor va estavellar el seu vehicle contra un mur, produint-se només danys materials.  En el posterior control d'alcoholèmia, el conductor va donar una taxa de 0,60 mg/l, amb el qual es van obrir diligències judicials. Durant aquestes setmanes de Nadal, la policia vendrellenca incrementa els controls per evitar que es condueixi amb un consum excessiu d'alcohol.

  

Un altre succés relacionat amb el trànsit va tenir lloc el passat dijous a la tarda, quan es va produir l'atropellament d'una dona a la carretera de Barcelona, a prop del pont que passa per sota de la via del tren per accedir al nucli antic. La víctima va ser traslladada a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu. Els atropellaments són un dels principals problemes de trànsit al Vendrell, raó per la qual s'han posat diversos passos de zebra elevats els últims mesos.