Ferit greu un ciclista en ser atropellat a Coma-ruga

Els fets van passar durant la tarda d'aquest dissabte 10 de novembre al paral·lel de l'N-340

Aquest passat dissabte, 10 de novembre, un ciclista va resultar ferit greu, després de ser atropellat per un vehicle en el carrer Englantina del Vendrell. L'accidentat va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Comarcal de la capital del Baix Penedès. D'altra banda, la Policia Local del Vendrell ha iniciat la investigació dels fets, per esbrinar que va passar.

Atropellen un ciclista a Coma-ruga

El servei d'emergències va rebre l'avís a dos quarts de set de la tarda d'aquest passat dissabte. En aquest sentit, un ciclista va ser atropellat al carrer paral·lel de la carretera N-340, concretament en el punt quilomètric 1.187 de la via que passa pel municipi del Baix Penedès.

En aquest sentit, fins al lloc de l'incident s'hi van traslladar els serveis d'emergències amb dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, de la Policia Local del Vendrell i els Mossos d'Esquadra, per atendre la víctima de l'atropellament.

Així doncs, els serveis mèdics van diagnosticar com a ferit greu el ciclista atropellat per un cotxe a Coma-ruga i, posteriorment, va ser traslladat fins a l'Hospital Comarcal del Vendrell per poder realitzar-li més proves després de l'accident. En aquest sentit, dins la gravetat de l'incident succeït a Coma-ruga, la víctima estava estable.

Roben a un conductor a l'AP-7 al Baix Penedès

El «mètode de la roda punxada» arriba a l'autopista AP-7 a les comarques de Tarragona. Amb aquest truc, un conductor va patir un robatori a l'àrea de servei del Baix Penedès, quan uns individus van enganyar un home demanant ajuda perquè tenien una roda punxada i, aquest, es va deixar la porta oberta del cotxe i li van sostreure 2.000 euros, un portàtil i documentació.


Comentaris