El cotxe accidentat a La Cometa.

Un ferit greu en un accident de cotxe al Vendrell

Per causes desconegudes, el vehicle ha sortit de la via a La Cometa

Una persona ha resultat ferida greu en un accident de cotxe que ha tingut lloc aquest dilluns 19 de novembre al vespre a la zona del polígon industrial de La Cometa. Per causes desconegudes, el vehicle ha sortit de la via i ha caigut a una rasa que separa la carretera principal d'un carrer lateral. A més a més, també ha topat contra un fanal. Segons han informat des del SEM, l'ocupant del vehicle ha quedat ferit greu, i ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell per una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). 

L'accident ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les nou del vespre. Diverses dotacions de la Policia Municipal del Vendrell s'han desplaçat fins a la zona per col·laborar en els treballs i regular el trànsit mentre el SEM atenia el ferit. Fa pocs dies ja es va produir un altre accident de cotxe al terme municipal del Vendrell, en aquest cas per la topada entre dos vehicles a la zona dels Bulevards, que també va deixar un ferit, en aquest cas, menys greu.

Controls de velocitat amb radar

Aquest accident es va produir al carrer d'Abadessa Emma, una via per la qual molts cotxes hi circulen a una velocitat superior a la permesa. Per aquesta raó, des de la Policia Municipal del Vendrell van anunciar que durant aquesta setmana es farien controls de velocitat amb radar a diferents punts de la ciutat, un dels quals serà aquest carrer del barri dels Bulevards, que és un punt delicat de la xarxa viària del Vendrell.

Des de la regidoria de Via Pública s'hi ha fet alguna actuació els últims dies, pintant un STOP horitzontal a la calçada en un encreuament perillós on no n'hi havia. De cara a principis del 2019 també es preveu posar un reductor de velocitat del tipus esquena d'ase i pintar un pas de vianants pels ciutadans que vulguin creuar cap a la Via Augusta.


Comentaris