GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Almenys una víctima mortal pel descarrilament d'un tren a Castella i Lleó

Arriba la Festa Major d'Albinyana, amb el Nyctalus com a gran protagonista

La bèstia de foc local celebra el seu desè aniversari
El Nyctalus d'Albinyana. | Cedida

 

El Nyctalus Albinyanensis serà el gran protagonista de la Festa Major d'Albinyana, que comença aquest dijous 22 d'agost i s'allarga fins al diumenge 25. La bèstia de foc local va ser creada l'any 2009, i aquest 2019 està celebrant els seus deu anys de vida. El passat 1 de juny es va fer una festa d'aniversari amb la presència d'altres bèsties de foc. Ara, durant la festa major, el Nyctalus s'encarregarà de fer el pregó d'inauguració, el divendres 23 a les 22.00 hores a la plaça Major.

 

La festa del nucli d'Albinyana haurà començat, però, un dia abans, el dijous 22, amb la tradicional cursa de Sant Bartomeu a les 19.00 hores, un sopar a la fresca a la plaça Major a les 21.30 hores, i tot seguit un concert de Lo Pau de Ponts. Ja el divendres 23, abans del pregó es farà una cercavila infantil que sortirà a les 19.30 hores de l'escola Joan Perucho, amb els Capgrossos Fantàstics d'Albinyana. Aquests nous capgrossos inspirats en l'obra de Joan Perucho seran batejats a la plaça Major al final de la cercavila.

 

El Mag Lari, l'orquestra Montecarlo i The Penguins

El divendres acabarà amb un espectacle del Mag Lari a la pista de l'escola Joan Perucho, a les 23.30 hores, i una nit de 'chill out' a la Societat a càrrec del DJ Miki Merca. El dissabte 24, les matinades de La Cresta de la Canya despertaran els veïns del poble, i els més petits ja podran anar als inflables d'aigua que hi haurà a la pista municipal. A les 11.30 hores es farà la processó i l'ofici solemne en honor a Sant Bartomeu, patró del municipi, que vindrà seguit d'una ballada de sardanes a la Societat amb la Cobla Cossetània i la colla sardanista de La Lira Vendrellenca.

 

A les 19.30 hores hi haurà castells amb els Nens del Vendrell i els Nois de la Torre, abans que a les 21.00 hores comenci la cercavila de foc amb el Nyctalus, el Cabrot del Vendrell i el Ball de Diables del Vendrell.  L'Orquestra Montecarlo i el DJ Ferry Lip tancaran el dia amb un concert, ball i música a l'exterior de l'escola Joan Perucho. L'últim dia, el diumenge 25, es farà el 21è Concurs de Pintura Ràpida, un concert vermut amb el Duet Zoe, l'espectacle 'Reggae per Xics' de The Penguins a les 19.00 hores, i havaneres amb el grup Haváname a les 23.00 hores a la plaça Major.