La urbanització l'Esplai de la Bisbal del Penedès.

La fibra òptica arribarà als barris de la Bisbal del Penedès aquesta primavera

Els diferents nuclis tindran Internet d'alta velocitat d'aquí a poques setmanes

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha assegurat que els diferents barris de la Bisbal podran disposar de fibra òptica aquesta primavera. La Junta de Govern Local ha aprovat el pla de desplegament de la fibra òptica que ha presentat l'empresa Xarxa de Telecomunicacions Alternatives (XTA). Aquest pla suposarà la segona fase de l'estesa de la fibra pel municipi bisbalenc, després que l'estiu passat aquesta arribés al nucli principal.

Tots els nuclis menys l'Ortigós

Segons el consistori, els nuclis de la Miralba, el Priorat de la Bisbal, Can Gordei, l’Esplai, la Masieta, Santa Cristina i el Papagai ja podran disposar de fibra òptica aquesta mateixa primavera. Segons l'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, la fibra òptica «és un servei necessari per als nostres veïns i, per aquest motiu, des de l’equip de govern hem treballat per poder instal·lar fibra òptica a tot el municipi».

Per l’alcaldessa «estar connectat, avui en dia, és imprescindible per treballar des de casa i també per l’oci, ja que per exemple, moltes persones utilitzen Internet per jugar a videojocs o veure pel·lícules i sèries». Agnès Ferré ha admès que «el nucli de l’Ortigós queda fora d’aquesta estesa, segons ens ha explicat l’empresa instal·ladora, però s’hi oferirà connexió a través de wifi». Per a més informació es pot contactar amb XTA a la seva web, al correu electrònic info@xta.cat o al telèfon 93 897 52 00.

Dos nous vehicles per l'Ajuntament

L'Ajuntament bisbalenc també ha informat que el Servei d'Informació i Inspecció ha estrenat un nou vehicle i que, les pròximes setmanes, arribarà una furgoneta per a la brigada municipal. Ambdós vehicles s'han adquirit mitjançant rènting a través de la central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis per un preu mensual de 279 i 426,80 euros respectivament. Els dos vehicles han de servir per millorar la qualitat dels serveis que s’ofereixen a la ciutadania i, en ambdós casos, les operacions van ser aprovades per Junta de Govern en el darrer trimestre de l’any 2018.

També et pot interessar:

Un dels nous vehicles que ha adquirit l'Ajuntament de la Bisbal.
Un dels nous vehicles que ha adquirit l'Ajuntament de la Bisbal. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 


Comentaris
David garcia
La alcaldessa Agnes va mentir perquè la fibra òptica no arriba a la miralba encara i estem a l'agost i xta diu que encara no hi ha data prevista perquè arribi als barris