Imatge de la Fira Modernista de l'Arboç del 2018.

La Fira Modernista de l'Arboç 2019 es farà el primer cap de setmana de maig

La convocatòria d'eleccions pel 28 d'abril ha obligat a retardar l'esdeveniment

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat les dates durant les quals es farà la vuitena edició de la Fira Modernista del Penedès. Aquest 2019, la fira tindrà lloc el cap de setmana del 4 i el 5 de maig, el que suposa un retard respecte als últims anys. Això es deu a la convocatòria d'eleccions generals que hi ha pel diumenge 28 d'abril, que ha fet impossible que se celebrés la fira durant aquest cap de setmana.

Condicionada per les eleccions generals

Al final, la Fira Modernista del Penedès es farà a l'únic cap de setmana que hi ha entre les eleccions generals i l'inici de la campanya per a les eleccions municipals del 26 de maig. Des del consistori han apuntat que ben aviat es començaran a donar a conèixer algunes de les novetats que han preparat per a aquesta edició, així com la temàtica general, els tallers, els concerts i la resta del programa d'actes.

Tota la informació detallada sobre la vuitena Fira Modernista del Penedès es pot consultar al perfil de Facebook de L'Arboç Turístic. El programa com plet es podrà consultar les pròximes setmanes a la web de l'Ajuntament. La Fira Modernista és un esdeveniment plenament consolidat a l'Arboç i a tot el Penedès, que es va engegar l'any 2012 per donar a conèixer el patrimoni modernista del municipi. Un dels actes més destacats és la Marató de Teatre d'Època al Carrer. El passat 2018, el motor va ser el tema central de la fira.

En marxa la convocatòria de pressuposts participatius 2019

Aquesta setmana, l'Ajuntament de l'Arboç també ha anunciat que ja s'ha posat en marxa el procés dels pressupostos participatius del 2019. Fins al dia 29 de març es poden fer les propostes a través del web arbocencopina.cat o dipositant la butlleta corresponent dins una de les bústies habilitades a l’Ajuntament, a la Biblioteca Municipal i a la Casa de Cultura.


Comentaris