La Generalitat anuncia un projecte de millora de la C-31 al seu pas per Segur

La Coordinadora de Calafell s'ha reunit amb responsables de la conselleria de Territori
Membres de la Coordinadora de Calafell, a la seu del departament de Territori. | Ajuntament de Calafell

 

La conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya té pràcticament llest un projecte de millora de la carretera C-31 al seu pas per Segur de Calafell. Així ho han anunciat des de l'Ajuntament de Calafell aquest dimecres 27 de febrer, després d'una reunió que han mantingut membres de la Coordinadora de Calafell amb responsables del departament a Barcelona.

 

La reunió ha servit perquè des de la Coordinadora de Calafell, una plataforma que aglutina veïns del municipi i representants polítics de l'Ajuntament, reclamessin de nou que es facin millores en aquesta via, que travessa el nucli de Segur. A la reunió hi han estat presents l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, el regidor de Via Pública, Juanjo García, i la regidora Mar Negro, del grup de Ciutadans a l'Ajuntament del Vendrell. 

 

Un projecte similar al de Cunit

Des del consistori han avançat que amb aquest projecte, la Generalitat vol millorar la seguretat i la permeabilitat de la carretera, instal·lant algun semàfor nou, més passos de zebra i també s'hi posarà un carril bici. La C-31 al seu pas per Segur té un elevat volum de trànsit, la qual cosa suposa un perill per la seguretat dels vianants. En diferents moments s'han produït atropellaments, raó per la qual la Coordinadora de Calafell demana que es prenguin mesures.

 

Des de Carreteres de la Generalitat han fet un estudi de les necessitats de la via, que l'Ajuntament ha demanat veure abans de la seva aprovació. El projecte seria semblant al que es va presentar per la C-31 al seu pas per Cunit, que ja es troba en període de licitacióUna altra de les reclamacions del territori és que s'apliqui la gratuïtat del peatge de la C-32 a Cunit i Cubelles pels residents, que podria ajudar al fet que molts vehicles es derivessin cap a l'autopista.

 

També et pot interessar: