Troben una altra gossa molt malalta abandonada a l'Albornar

L'Associació P.A.S.O.S El Vendrell ha demanat fer-se càrrec d'aquesta femella trobada dins el terme municipal de Santa Oliva
Una gossa ha estat trobada abandonada a l'Albornar, dins el municipi de Santa Oliva | Asociación P.A.S.O.S El Vendrell

 

Després del cas d'abandonament d'una gossa al Baix Penedès, avui se n'ha donat un de similars característiques dins el mateix municipi de Santa Oliva. En aquest sentit, una femella d'una raça caçadora ha estat trobada amb una aparença de maltractament i poc cuidada. Les persones que l'han trobada, han trucat a l'ajuntament del poble, els quals ho han comunicat al servei de recollida d'animals i l'han traslladat fins a un refugi de Torredembarra.

 

Un nou cas d'abandonament i maltractament d'animals al Baix Penedès

Unes persones han trobat una gossa dins del municipi de Santa Oliva, concretament a la zona de l'Albornar. La femella tenia un aspecte similar a la que es va trobar en el mateix poble del Baix Penedès, la qual va ser recollida per l'Associació P.A.S.O.S del Vendrell i va ser portada al veterinari.

 

Des de l'associació s'ha informat que aquesta gosseta caçadora ha estat traslladada fins a un refugi a Torredembarra, després de ser avisat l'ajuntament del municipi del Baix Penedès del cas.

 

L'associació ha reclamat a la gossa per poder ajudar en tot el possible i com en el cas de la femella d'ahir, portar-la al veterinari i fer-li una revisió. A més, des de P.A.S.O.S han informat aquest mitjà que la gosseta ja té una casa d'acollida i una família adoptiva, en aquest cas, a Tarragona, on es recuperarà.

 

Des de l'associació estan en contacte amb els Agents Rurals per intentar esbrinar quin és el motiu de l'abandonament d'aquests animals. S'han plantejat la denúncia, però els resulta molt difícil identificar els propietaris, perquè les gosses no tenen xip. Aquests podrien ser casos de caçadors que tenen les gosses malaltes i les abandonen per no cuidar d'elles.

La gossa abandonada a Santa Oliva, ja té casa d'acollida

L'Associació P.A.S.O.S va recollir ahir a la gossa a Santa Oliva, la qual ha estat anomenada Olivia. En aquest cas, després de demanar col·laboració per la gossa, van portar-la al veterinari i es va quedar ingressada a espera de tenir un lloc on poder quedar-se immediatament. Així doncs, han informat que la gossa està millorant i que ja té una casa d'acollida al Vendrell. L'Associació s'ha mostrat molt agraïda per la col·laboració i les ajudes que han rebut per poder fer front als costos del veterinari, perquè es posi bé la gossa.

Han abandonat un gos en molt mal estat a Santa Oliva | Asociación P.A.S.O.S El Vendrell