GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Lluvia i l'Olivia, les gosses abandonades a Santa Oliva, recuperen la salut

Després de la seva última visita al veterinari, la Lluvia evoluciona molt favorablement i l'Olivia ja té l'alta mèdica
Imatge de la Lluvia i l'Olivia, després de la seva visita al veterinari | Associació P.A.S.O.S

 

Molt bones notícies per a la Lluvia i l’Olivia, dues gosses que van ser abandonades al municipi de Santa Oliva, al Baix Penedès, durant els últims dies d’octubre. Els dos animals, trobats en molt mal estat i recollits per l’Associació P.A.S.O.S del Vendrell, evolucionen ara favorablement i la seva salut ha millorat de forma impressionant.

 

La Lluvia, maltractada i abandonada a l'Albornar

La Lluvia, una femella d’una raça caçadora visiblement maltractada, va ser localitzada a la zona de l’Albornar, a Santa Oliva, el passat 31 d’octubre. La gossa va ser trobada per la policia, van avisar a la gossera de Torredembarra, els quals van anar-la a buscar a Albinyana. En assabentar-se, l'associació del Baix Penedès, la van anar a buscar per proporcionar-li assistència veterinària.

 

La Lluvia va ser trobada en molt mal estat a la zona de l'Albornar, a Santa Oliva | Cedida

 

Segons va informar l’associació a TarragonaDigital, la Lluvia va trobar una família adoptiva i una casa a Tarragona, però  la persona que es va interessar en un primer moment, no va donar senyals de vida, i encara es troba en mans de l’Associació P.A.S.O.S del Vendrell. En l’última visita al veterinari, el passat divendres 9 de novembre, la gossa va donar negatiu en ehrlichiosis canina i lehismània, tot i que els metges encara no estan segurs que l'animal no pateixi aquesta última malaltia.

 

L'Olivia salva la vida i ja té l'alta mèdica

L’Olívia, trobada moribunda i abandonada a Santa Olivia, va rebre l’alta del metge aquest cap de setmana i, segons expliquen des de l’associació animalista, el veterinari «va al·lucinar amb el seu avenç».

 

La trista imatge de l'Olivia, abans de la recuperació | Asociación P.A.S.O.S El Vendrell

 

L'Associació P.A.S.O.S, contenta i agraïda per la salut de les gosses i l'ajuda de la gent

L’Associació P.A.S.O.S, que es va poder fer càrrec dels dos animals gràcies a la col·laboració desinteressada de la ciutadania, ha expressat la seva gratitud a través de les xarxes socials i ha mostrat paraules d’agraïment a les persones que han permès «que es retorni la dignitat i el respecte» d'aquests animals.

 

Els responsables de l’associació del Vendrell, a més, no dubten que d'ara endavant les dues gosses se’n sortiran i han explicat que «són dues lluitadores i guanyaran aquesta batalla, ja no han de témer per res, han trobat al seu camí una gran família que s’ha bolcat amb elles i les ha fet el que són avui, dos àngels afortunats que tenen tota una vida per endavant».