L'equip de govern de Cunit pel mandat 2019-2023.

El govern de Cunit aprova el cartipàs amb les carteres de cada regidor

Dolors Carreras i Jaume Casañas es reparteixen l'alcaldia

El govern de Cunit, sorgit de l'acord entre el PSC i Impulsem Cunit, ha repartit ja les diferents carteres entre els regidors. Ha estat la nova alcaldessa, Dolors Carreras, qui ha designat les competències dels nou integrants del govern municipal. Cal recordar que el pacte de govern estableix que Carreras és alcaldessa els dos primers anys i Jaume Casañas ho serà els dos últims.

Les noves atribucions dels regidors de Cunit

De moment, Jaume Casañas serà el primer tinent d'alcalde, i tindrà les regidories de Relacions Institucionals i Comunicació, Territori, Turisme, Patrimoni i Via Pública. Xavier Lorenzo (PSC) serà el segon tinent d'alcalde i portarà les regidories d'Hisenda i Recursos Humans, i Seguretat Ciutadana. Montserrat Cámara (Impulsem) serà la tercera tinent d'alcalde i es fa càrrec de les regidories de Formació i Ocupació, Cultura i Festes, i Serveis Socials.

El quart tinent d'alcalde, Manuel Cadaba (PSC), es queda les carteres de Medi Ambient, Habitatge i Platges, mentre que el cinquè tinent d'alcalde, David Marquínez (PSC), ho fa amb les de Promoció Econòmica i Empresa, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies. Inés García (PSC) portarà les regidories de Gent Gran, Igualtat i Dona, Protecció Animal i Serveis Comunitaris. Yolanda Sánchez (Impulsem) es queda amb Esports, Educació i Joventut. Per últim, Beatriz Luque es fa càrrec de les regidories de Comerç i Consum.

 

ERC, Cs i En Comú Podem, a l'oposició

A l'oposició a l'Ajuntament de Cunit queden els grups municipals d'ERC, Ciutadans i En Comú Podem. Aquest dimarts, des d'ERC de Cunit van criticar el pacte de govern entre el PSC i Impulsem, i van mostrar les seves sospites que aquest s'hagués pogut acordar abans de començar les negociacions. Els republicans van assegurar que la seva prioritat era reeditar el pacte dels últims dos mandats, però van admetre que també havien negociat amb el PSC i li havien fet una oferta de govern d'esquerres.


Comentaris