El grup del Baix Penedès Et-co*.

El grup del Baix Penedès Et-co* presenta el seu documental a Calafell

El vídeo recull la gestació de l'espectacle 'PRIMe! Live Show'

El grup de música del Baix Penedès Et-Co* presentarà el pròxim 29 de març, a Calafell, el seu documental 'PRiMe! Live Show', que recull la gestació de la performance que la banda va idear per fer la presentació del seu últim àlbum, 'PRIMe'. El film, dirigit per Nando Caballero (La Produktiva Films) realitza un recorregut que va des de la preparació de la performance fins a l'estrena, recollint els assajos, entrevistes i converses entre els mateixos músics, i l'opinió dels col·laboradors de la banda.

L'actuació es va fer el 24 de març del 2019 al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell, comptant amb artistes locals com ara la Porta de Fusta i el roquetenc Conde Poveda al videoart. Segons el grup, el vídeo «és el reflex de l'ardu treball que els artistes independents han de fer per a poder mostrar la seva obra», alhora que «ofereix un retrat fidel d'una banda contemporània, amb un significat que va molt més enllà de l'aspecte musical, per aconseguir una dimensió personal i filosòfica».

Estrena del documental al Centre Cívic Cinema Iris de Calafell

La presentació es farà el 29 de març al Centre Cívic Cinema Iris de Calafell, a les 19.00 hores. A més de la projecció del documental, que té 37 minuts de durada, la banda interpretarà alguns dels temes de l'àlbum en format acústic, acompanyats de la dansa de Patrizia Barbieri. Et-co* va estrenar el seu últim disc, 'PRIMe', a principis del 2018, i van fer una gira de presentació que els va portar a actuar en llocs com el Festival Altaveu.

L'espectacle i performance que el grup del Baix Penedès va fer per presentar el seu disc al Vendrell va ser possible gràcies a la iniciativa de la Coproducció que impulsa l'Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP). L'actuació al Tàg va comptar amb una bona presència de públic, que va gaudir de l'espectacle ofert pel grup i els artistes convidats. Tot això es pot veure ara gràcies a les càmeres de la Produktiva Films, amb Nando Caballero al capdavant. Es pot veure un avançament de la cinta en aquest enllaç.