Reis Mags

S'habilitarà un bus gratuït perquè els infants dels nuclis marítims puguin veure els Reis al Vendrell

També es farà una recollida de cartes al Passeig Marítim de Coma-ruga

L'Ajuntament del Vendrell habilitarà un bus gratuït el dia 5 de gener perquè els infants dels nuclis marítims puguin assistir a l'espectacle dels Reis d'Orient que es farà a la pista d'atletisme del Camp d'Esports. Enguany, la pandèmia del coronavirus impedirà que hi hagi la tradicional cavalcada dels Reis, que serà substituïda per un espectacle que es farà en dos torns —a les 18.00 i a les 20.30 hores— i amb reserva prèvia.

Pels infants dels nuclis de les platges que hi vulguin assistir, sortirà un bus de la plaça dels Germans Trillas, que també farà parada a la plaça de Sant Salvador. Els que en vulguin fer ús han de fer una inscripció prèvia a l'oficina de Turisme (avinguda de Brisamar, 1, Coma-ruga), de 10.00 a 13.00 hores, o bé poden trucar al telèfon 977 68 00 10. Després de l'espectacle, el bus també torna els infants a Sant Salvador i Coma-ruga.

Recollida de cartes el dia 3

A més a més, el diumenge 3 de gener es farà una recollida de cartes amb missatges reials al Passeig Marítim de Coma-ruga, de les onze a la una del migdia. La recollida es farà a l'altura del carrer de Pàndols i està pensada pels nens i nenes de les platges. A l'acte es comptarà amb l'actuació de l'Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell i d'uns personatges molt especials.