'L'habitació del costat' arriba al Tàg del Vendrell.

'L'habitació del costat' arriba al Tàg del Vendrell

L'obra ha tingut un gran èxit a Barcelona

El Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell acull aquest dissabte 5 d'octubre l'obra de teatre 'L'habitació del costat', una producció de la Brutal i la Villarroel que es farà a les 20.30 hores. Aquesta és una de les grans funcions previstes per aquesta tardor, que arriba al Vendrell després de tenir un gran èxit de crítica al Teatre Villarroel de Barcelona. Les entrades costen 25 euros i l'obra té una durada d'una hora i 50 minuts. 

'L'habitació del costat' se situa als afores de Nova York durant l'època victoriana, a mitjans del segle XIX i la trama gira al voltant de la família Givings. L'home, un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic, experimenta amb l'ús d'un curiós aparell elèctric que pot curar tota mena de disfuncions de naturalesa sexual, un vibrador molt primitiu. La seva dona, per la seva banda, pateix serioses dificultats per alletar i alimentar el seu nadó, alhora que té una creixent curiositat per les extravagants teràpies que el seu marit practica amb un gran secretisme a l'habitació del costat.

Concert còmic per a grans i petits

L'agenda cultural del Vendrell també deixa per aquest cap de setmana un concert en clau d'humor per a grans i petits, que es farà el diumenge 6 d'octubre a les dotze del migdia a l'Auditori Pau Casals. 'Commicerto' és el nom que porta aquest recital, que inclou un repertori de peces imprescindibles del món líric i el piano, però en clau d'humor. Joel Díaz i Adrià Mas són els encarregats d'apropar el públic, a través de la comicitat i diverses obres acuradament seleccionades, al món dels clàssics.

La proposta també té l'objectiu clar de desmitificar el concepte de 'recital', amb un concert que ofereix qualitat musical i una bona dosi d'humor. Un concert diferent, que pot atraure tant als experts com als neòfits, en una barreja perfecta de talent, creativitat i bon humor.


Comentaris