El Vendrell homenatjarà les víctimes del coronavirus amb un acte al Museu Deu

L'acte tindrà lloc als jardins del Museu Deu

El Vendrell farà un acte d'homenatge i record a les víctimes que ha deixat la pandèmia del coronavirus a la ciutat. L'acte, organitzat per l'Ajuntament, es farà el divendres 24 de juliol a les 20.00 hores als jardins del Museu Deu i tindrà un aforament limitat. Per aquest motiu, les famílies de les víctimes podran reservar lloc (dues persones) enviant un correu electrònic a alcaldia@elvendrell.net abans del dimecres 22 de juliol. Caldrà indicar el nom de les persones, el telèfon mòbil i un correu electrònic.

Cent defuncions al Baix Penedès

El Departament de Salut no ofereix dades de les defuncions causades pel coronavirus a cada municipi de Catalunya, sinó que es donen per comarca. Al Baix Penedès han perdut la vida per aquesta malaltia cent persones, una xifra que es manté immòbil des de fa un mes. Un dels vendrellencs que va perdre la vida per la Covid-19 va ser el que fou mossèn de la parròquia durant molts anys Josep Maria Barenys

"L'actualitat del coronavirus a l'Hospital del Vendrell i el Baix Penedès" "CAÇAT: La policia multa una persona per abocar deixalles al Vendrell"