EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Incendi forestal a Bellvei

El foc ha cremat una zona situada entre l'autopista C-32 i la carretera C-31
Les flames afecten una zona boscosa de Bellvei | Diari de Tarragona

 

Un incendi ha cremat una zona forestal a Bellvei, al Baix Penedès. El foc s'ha desencadenat al migdia d'avui diumenge, 5 d'agost, cap a tres quarts d'una del migdia.

 

L'incendi, a tocar de la C-32, estabilitzat

Les flames han afectat un espai situat entre la urbanització La Franquesa-Oasis Park i Coll de Calafell, a tocar de l'autopista C-32 i la carretera C-31. A hores d'ara, l'incendi està estabilitzat i els Bombers de la Generalitat remullen la zona.

 

Segons les primeres estimacions, el foc hauria cremat menys d'una hectàrea.

 

 

La Policia Local del Vendrell i l'ADF de l'Arboç també hi han treballat

Gràcies a les dues vies, que han actuat com a tallafocs, els Bombers de la Generalitat han pogut confinar el foc i hi han treballat amb vuit dotacions terrestres i cinc unitats aèries. Al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat la Policia Local del Vendrell i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Jaume dels Domenys.

 

 

Imatge aèria de l'incendi | Bombers de la Generalitat

 

La C-31, tallada

La carretera C-31, per la seva part, ha estat tallada al trànsit i calia circular amb precaució al tram entre l'autopista C-32 i la carretera de Calafell. Els serveis d'emergència, durant l'incendi, recomanaven evitar la zona.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.