S'incendia un habitatge de la carretera Santa Oliva al Vendrell

També s'ha cremat la subestació elèctrica de l'estació de Sant Vicenç de Calders
S'ha cremat un habitatge de la carretera Santa Oliva del Vendrell | PL El vendrell

 

Els Bombers han hagut d'actuar en dos incidents al Vendrell aquesta passada nit i aquest matí de dissabte, 5 d'octubre. Un ha succeït a l'estació de Sant Vicenç de Calders i l'altre en un domicili de la Carretera Santa Oliva de la capital del Baix Penedès. En cap dels dos hi ha hagut ferits.

Crema un domicili al Vendrell

Durant aquest matí, els Bombers de la Generalitat, Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i Policia Local del Vendrell han anat fins a la carretera Santa Oliva de la capital del Baix Penedès per un incendi en un domicili.

Segons informa la policia vendrellenca, una persona ha hagut de ser atesa a causa d'aquest incident. Finalment, l'afectada no ha hagut de ser traslladada en cap centre mèdic.

Incidents a Rodalies per l'incendi

Aquesta passada nit, s'ha originat un petit incendi a l'interior d'una subestació elèctrica a l'estació de Sant Vicenç de Calders. Els serveis d'emergències, amb tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i els tècnics d'Adif han controlat ràpidament la situació.

A causa de les flames, s'ha hagut de tallar una estona el trànsit. La part més afectada per l'incendi ha estat la línia 4 de Rodalies i s'ha vist reduïda la circulació dels trens a una sola via en els combois que fan la ruta entre els Monjos i aquesta estació del Baix Penedès.

"🔥🚆Problemes a Rodalies per un incendi a l'estació de Sant Vicenç de Calders" "❗🚁 ALERTA: Salven amb helicòpter 2 submarinistes a la costa de Calafell"