S'incendia vegetació a la carretera de Valls al Vendrell

Les flames han afectat a uns matolls que hi havia en un solar del municipi del Baix Penedès
Els Bombers actuen en un incendi a la carretera de Valls del Vendrell | Policia Local del Vendrell

 

Els Bombers de la Generalitat i la Policia Local del Vendrell han actuat aquesta tarda per un incendi a la carretera de Valls del municipi del Baix Penedès. En aquest sentit, el foc ha calat en els matolls d'un solar del municipi i, a causa de l'actuació, s'ha donat pas alternatiu per una altra via mentre es sufocava el foc. En finalitzar les tasques d'extinció del foc, s'ha restablert la circulació amb normalitat. 

Cremen 200 metres quadrats de vegetació

Una veïna de la carretera de Valls del Vendrell ha alertat que estaven cremant els matolls d'un solar. En aquest sentit, el servei d'emergències ha rebut l'alerta a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest i els Bombers de la Generalitat ha enviat a una dotació per treballar en l'incident.

A causa de les flames que afectaven en aquest descampat de vegetació s'han cremat, aproximadament, un total de 200 metres quadrats de matolls que hi havia. Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi als voltants de dos quarts de sis de la tarda. En finalitzar l'incendi, la Policia Local del Vendrell ha restablert el trànsit de la carretera de Valls, després de tancar-lo a causa de l'incendi en aquest carrer del municipi del Baix Penedès. 

Crema vegetació en un incendi al Vendrell | Policia Local del Vendrell

 

També et pot interessar...

"Òscar Blasco, confirmat com a cap de llista de Podem al Vendrell" "El PDeCAT de Calafell veu «errades importants» a les obres del pavelló i el teatre"