GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S'incendia un sofà i una rentadora en un habitatge del Vendrell

Els fets van succeir quan passaven 30 minuts de la mitjanit
Tres dotacions dels Bombers actuen en un incendi al Vendrell. Imatge d'arxiu. | @bombersalcover

 

Ensurt quan havien passat pocs minuts de la mitjanit del diumenge a dilluns al Vendrell. Una habitació s'ha començat a cremar en un domicili de la capital del Baix Penedès i els Bombers de la Generalitat han actuat en l'extinció de l'incendi. Afortunadament, a causa del foc no ha resultat cap persona ferida. 

 

Tres dotacions dels Bombers actuen en l'incendi

El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incendi als voltants de dos quarts d'una d'aquesta matinada de dilluns, 27 de maig. L'incident ha succeït en una habitació d'uns baixos d'un edifici de l'avinguda Parlament de Catalunya del Vendrell.

 

Les flames han afectat en un immoble i, de resultes del foc, s'ha cremat un sofà i una rentadora, i a la resta del pis hi ha hagut fum. Afortunadament, els danys només han estat materials i ningú ha resultat ferit a causa del foc.

 

Els Bombers de la Generalitat han traslladat tres dotacions i han treballat per apagar les flames de l'incendi. A tres quarts d'una, s'ha donat per extingit l'incendi i, després, s'han fet tasques de ventilació de l'habitatge, ja que havia quedat afectat pel fum.