Inquietud entre els treballadors d'una empresa de Santa Oliva en concurs de creditors

Demanen que la seva opinió es tingui en compte durant la subhasta pública
Els treballadors de Sheet Pack han explicat la seva situació al president del Consell Comarcal. | Cedida
 

Treballadors de l'empresa Sheet Pack, situada al polígon l'Albornar de Santa Oliva, han expressat la seva inquietud pel seu futur laboral. L'empresa es troba actualment en concurs de creditors, i els treballadors demanen al Jutjat Mercantil de Tarragona que puguin prendre part en el procés de subhasta, per així garantir la continuïtat de tots els llocs de treball, que són 38.

 

Aquest dimarts 18 de febrer, representants dels treballadors es van reunir amb el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, per explicar-li la seva situació i demanar-li suport. Montse Pérez, una de les tres portaveus dels treballadors, ha explicat a TarragonaDigital que volen formar pas de les negociacions i poder opinar sobre les empreses que optin a la subhasta.

 

«Volem que ens donin seguretat i ens garanteixin el futur de tots els treballadors, perquè hi ha 38 famílies que en depenen», ha apuntat Pérez. Des de l'administració concursal han explicat a aquest mitjà que la seva prioritat és que es garanteixin tots els llocs de treball, i que aquest és un aspecte primordial que es tindrà en compte en el concurs de creditors. 

 

Especialitzada en la fabricació de làmines de plàstic

Sheet Pack és una empresa amb més de 30 anys de vida situada al polígon l'Albornar de Santa Oliva. Està especialitzada en la fabricació de làmines de plàstic per a la indústria de l'envasament d'aliments, processos de termoformat i blísters.