L'Institut Andreu Nin del Vendrell farà un nou cicle d'FP Dual amb Idiada

Es tracta del cicle formatiu de grau superior de Disseny en Fabricació Mecànica
Un dels laboratoris d'Idiada. | Idiada

 

L'Institut Andreu Nin del Vendrell segueix augmentant la seva oferta de graus formatius d'FP Dual, i aquest dimecres 5 de juny s'ha anunciat que a partir del pròxim curs s'oferirà al centre la modalitat dual en el cicle formatiu de grau superior de Disseny en Fabricació Mecànica, amb el perfil professional de Desenvolupament virtual de l’automòbil. Aquest nou cicle ha estat impulsat de forma conjunta pel Departament d'Educació de la Generalitat i l'empresa Idiada.

 

El director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Joan Lluís Espinós, i el director general d'Applus Idiada, Carles Grasas, han signat aquest dimecres al matí el conveni de col·laboració, que serà vigent fins al mes d'abril de l'any 2023. L'objectiu del cicle és formar i millorar la qualificació professional de les persones que treballen en l'àmbit del disseny d’automòbils.

 

Estades de formació dual a Idiada

Els alumnes que facin aquest itinerari formatiu obtindran, a més del títol del cicle, un diploma del projecte formatiu de desenvolupament virtual de l’automòbil desenvolupat per Idiada. L'empresa, que està situada al polígon de l'Albornar, a Santa Oliva, oferirà als alumnes del cicle formatiu estades de formació dual, a través de contractes o beques de formació, perquè així puguin compaginar els estudis amb una activitat laboral.

 

També facilitarà l'ús de les seves instal·lacions perquè l'alumnat i el professorat de l'Institut Andreu Nin puguin realitzar part del contingut d’aquest cicle formatiu. El conveni signat aquest dimecres també preveu la incorporació d'altres cicles formatius en modalitat dual. Des de l’any 2010 s’ofereix en aquest institut el cicle superior d'Automoció en modalitat dual, amb un total d’entre 20 i 30 estades a l’any. Fa dos mesos, l'Institut Andreu Nin va anunciar la incorporació de nous cicles d'FP Dual pel curs vinent, com són el de grau mitjà de Conducció en el Medi Natural, més conegut com el d'Esports, i el de grau superior d'Integració Social.

 

L'acte de signatura del conveni pel nou cicle d'FP Dual a l'Institut Andreu Nin. | Idiada

 

També et pot interessar:

"PSC del Vendrell i AVP certifiquen el seu acord i no es tanquen a noves incorporacions" "Segur de Calafell estrenarà la nova biblioteca aquest dissabte"