ALERTA

Un detingut al Vendrell per un possible cas de violència masclista

Ismael Serrano celebra els seus vint anys de carrera amb un concert al Vendrell

La Sala Portal del Pardo acull una mostra sobre les artistes oblidades
El cantautor Ismael Serrano. | Ajuntament del Vendrell

 

El cantautor Ismael Serrano actua aquest dissabte 16 de febrer, a les 20.30 hores, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, en la gira de celebració dels seus vint anys de carrera. Aquest és un dels plats forts de la programació del Temporada d'aquest primer semestre del 2019. Serrano arriba al Vendrell després d'esgotar entrades a Barcelona, Madrid o València, en una gira on es commemora el vintè aniversari del seu disc de debut 'Atrapados en Azul'.

 

El concert de Serrano servirà perquè el cantautor repassi, en format acústic, els seus principals èxits, al mateix moment que presenta noves cançons i algunes versions, en un concert íntim i personal. Les entrades per l'actuació d'Ismael Serrano a l'Auditori Pau Casals es poden adquirir a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24), al telèfon 977 66 56 84, a través del portal Ticketea i al mateix Auditori Pau Casals abans de l'inici del concert.

 

Exposició sobre les dones artistes oblidades

Per altra banda, i també dins de l'àmbit cultural, la sala del Portal del Pardo del Vendrell acull aquest divendres 15 de febrer, a les 20.00 hores, la inauguració de l'exposició 'Dones artistes oblidades per la història', d’Isabel Jover, que es podrà visitar fins al 17 de març del 2019. La barcelonina Isabel Jover presenta en aquesta mostra una sèrie de retrats de dones artistes de diferents èpoques i països, totes relacionades amb les arts plàstiques, la música o l’escriptura, i que han estat injustament oblidades pels historiadors del seu temps, malgrat la qualitat de la seva obra i el reconeixement dels seus contemporanis.

 

Les obres de l’exposició són de pintura acrílica i oli sobre fusta. Està previst que el dissabte 9 de març, a les dotze del migdia, Isabel Jover ofereixi una visita comentada a l’exposició. Aquesta activitat s'emmarca en les activitats que s'organitzen amb motiu del Dia de la Dona. L’exposició de la Sala Portal del Pardo es podrà visitar de dimarts a dissabte, de 17.00 a 20.00 hores, i dissabte, diumenge i festius, d’11.00 a 14.00 hores.