INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

L'exalcalde de Calafell Jordi Sánchez també presenta candidatura a les municipals

L'antic batlle del PSC es presenta amb una agrupació d'electors, amb el qual necessita 500 firmes
Jordi Sánchez i Joan Carles Robert, presentant la candidatura d'Amunt Calafell (AC). | BP Diari

 

Dolors Carreras a Cunit, Joan Maria Diu al Vendrell i ara Jordi Sánchez a Calafell. Les eleccions municipals d'aquest mes de maig veuran el retorn de molts clàssics de la política municipal. L'últim a anunciar la seva proposta ha estat Jordi Sánchez, el que va ser alcalde de Calafell amb el PSC durant un mandat i mig, i que va ser regidor a l'Ajuntament entre els anys 1991 i 2011. Després de vuit anys fora de la primera línia política, torna amb una nova candidatura que porta per nom Amunt Calafell (AC).

 

L'Hostal l'Antiga del poble de Calafell ha acollit la presentació de la seva candidatura aquest dimecres 10 d'abril. Amb ell, el número dos és un altre vell conegut, Joan Carles Robert, que també va formar part dels governs de Jordi Sánchez. Amunt Calafell es presenta com una agrupació d'electors, amb el qual han d'aconseguir 500 signatures de persones empadronades a Calafell abans del pròxim 17 d'abril. De moment en porten unes 200.

 

«No em va agradar l'acord de govern del 2015»

Sánchez ha explicat que la decisió de tornar a la política de Calafell ha estat «fruit d'una meditació llarga» que va començar a fer quan va veure l'acord de govern que es va fer el 2015. «No em va agradar, em va semblar que era un govern feble i inestable», ha afirmat. Per l'antic alcalde, el projecte que va engegar per Calafell el mandat 2007-2011 va quedar incomplert i no s'ha reactivat durant els últims vuit anys. Això és el que ara vol fer. «Segurament si hagués tingut un segon mandat el 2011, avui no estaria aquí», ha certificat Sánchez.

 

El candidat ha repassat alguns dels temes que seran claus al seu projecte, i amb els quals vol respondre a la pregunta de «cap a on va Calafell, perquè sembla que no està gens clar», assevera. Aquestes potes sobre les quals se sustenta el projecte són el turisme, l'educació, el patrimoni, la cultura i la salut. Per la seva banda, Joan Carles Robert ha destacat que «diferents ciutadans i veïns es van adreçar al Jordi» per demanar-li que fes un pas endavant, i ha defensat que la seva candidatura «només té Calafell al cap».

 

Altres informacions relacionades:

Més notícies de la categoria Baix Penedès