A judici els narcotraficants enxampats amb 7 quilos d'heroïna a l'Arboç

El judici se celebrarà entre el 13 i 16 d'octubre a Tarragona
Processaran a catorze individus implicats en una xarxa de tràfic de drogues | Policia Nacional

 

Els fets es remunten el desembre de 2013, quan en un operatiu de la Policia Nacional es detecta l'arribada del proveïdor des d'Holanda i, en el moment d'entregar la mercaderia, es procedeix a la seva detenció amb 13 paquets d'heroïna amb més de mig quilo en cada un d'ells. En el mateix moment, s'arresta a les quatre persones que rebien la droga i un s'intenta escapar, però al final se l'enxampa. Tot seguit, es realitzen dos registres a l'Arboç i Bellvei, on es confisquen set quilograms d'heroïna, més de 13.000 euros i dos vehicles.

 

Quatre dies de judici a Tarragona

Després d'aquests fets, toca passar per l'Audiència Provincial de Tarragona, perquè el grup criminal sigui jutjat. El judici durarà quatre dies, des del 13 d'octubre fins al 16 i catorze persones seran jutjades per aquests fets del 2013.

 

La Fiscalia demana entre sis i tretze anys de presó pels delictes contra la salut pública i constitució i integració en grup criminal, format per onze persones de nacionalitat marroquina, un d'espanyol, un d'ivorià i un holandès. A tots ells, se'ls reclama una multa de 900.000 euros pels fets. 

 

Tasques dins l'organització des de la presó

En l'escrit de la Fiscalia, s'explica que uns dels processats realitzava moviments des de la presó i en una nova comanda de droga, la Policia Nacional va aturar un vehicle a l'AP-7, però no van trobar res de droga. 

 

En una trucada registrada, el conductor aturat pels agents, explicava que l'havien seguit i registrat el cotxe i indicava al receptor de la trucada que apagui els telèfons perquè l'estaven vigilant. 

 

Poc després, la Policia Nacional va realitzar set escorcolls realitzats en domicilis de Roda de Berà, el Vendrell i l'Arboç on van trobar més de 10 quilograms d'heroïna. A més, l'Arboç s'havia convertit en el seu fortí, on podien detectar ràpidament la presència policial i activar-se per avisar a la resta.

 

En l'operació del desembre de 2013, van incautar 7 quilos d'heroïna i més de 13.500 euros | Policia Nacional

 

"👮 ATENCIÓ: Enxampen una parella que intentava robar en una casa dels Masos, a Coma-ruga" "Augmenta notablement el reciclatge als mercats setmanals de Calafell"